Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

bergeron 

všechny recenze uživatele

Tento film bude pre mňa vždy srdcovka. Ako dieťa, ako dospelý, a aj ako starý, vždy mi tento film pripomenie úsmev, radosť, a zo smútku a depresíí ma pozdvihne. Neviem čím to je, ale tento film je jeden z najlepších od Adama. Videné 10000krát, vždy to má tú istú iskru. Vždy je život krajší, a plny možností po zhliadnutí. Je to moja aura. Mám pocit že Steve Buscemi hrá všade kde Adam :D ()

Lukas.Hutter 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných filmových znalců, kteří se poté plácají po stehnech smíchy u Slunce seno považuji tento film za velmi povedený. Celkově mám rád filmy se Sandlerem. Neříkám, že vždy plní účely komedie. Velký táta si ani nemyslím, že se pokoušel být vtipný. Úspěch tohoto filmu chápu, protože se jedná o velmi příjemný rodinný film, kde je hezky vidět, jak ten kluk vlastně spíše pomohl svému adoptivnímu otci dospět. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tato komedie je pro mně srdeční záležitostí!!! Když jsem si jí jednou nahrál z HBO, tak jsem na ní koukal snad pořád a vůbec mně to neunavovalo. Po pár letech jsem si to pustil znovu a kdyby mi to čas dovolil, tak bych na ní koukal zase pořád dokola. Filmy s Adamem Sandlerem jsou zárukou dobré zábavy a snad tomu tak bude vždy. V této komedii bych řekl, že Sandler podává jeden z nejlepších výkonů a hlavně je to tedy neuvěřitelný sympaťák a na tuto roli se opravdu hodí. K němu se hodí i krásná Joey Lauren Adams Malý Julian v podání Dylan Sprouse je taky docela dobrý a jednou by mohl ukázat pořádně svůj talent. V menších rolích mně tedy dost potěšil Rob Schneider a Steve Buscemi. Docela dobré hlášky. Hodně moc zábavy a ke konci jsem byl tak nějak dojat. Nemůžu jinak než za 5*!! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu to nizky hodnoceni, me tenhle film hodne mile prekvapil. Adam Sandler tu opet hraje hovado, kterej kam pride, tam udela pruser, ale je to podany fakt vtipne. Filmu, kde se objevil dospelej a nejaky dite skutecne vzniklo hodne, ale jsou spis rodinny, ktdezto tenhle je navic i hodne vtipnej. Rek bych takova vtipnejsi verze Kolji. Herecky vykony sice nejsou nejlepsi, ale Sandler je celkem uveritelnej. A pak tu je neskutecne sympaticka Joey Lauren Adams. Potesilo me, ze tu neplati to, co u jinych podobnych komedii, ze by se hlavni hrdina zmenil. Sandler sice se sebou par zmen udela, ale zustane furt stejny hovado, jen zacne mit kluka rad. A ty veci, co ho uci, jsou fakt skvely. Ja se bavil skvele. ()

Valkyria 

všechny recenze uživatele

Od Adama Sandlera jsem čekala něco víc... Každá vteřina byla naprosto předvídatelná... Patetické a přehnaně "roztomilé".... Když Sonnymu Juliana vzali, člověk by čekal, že ho to nějak sebere.... Se mnou to neudělalo absolutně nic! Jelikož už dlouho před rozhodnou scénou hraje "šíleně smutná" písnička a opět je Vám všechno jasné! Nudila jsem se po celou dobu a to jsem čekala zábavu v čistě Sandlerovském duchu! Totální a absolutní zklamání!!!! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Manželka Adama Sandlera Jackie Sandler (Jackie Titone) si zde zahrála číšnici v baru. Je to první film, kde se objevila se svým manželem. (HappySmile)
  • Jedná se již o čtrnáctou spolupráci mezi Adamem Sandlerem a Allenem Covertem. (KucC)
  • Sonnyho kamarád pan Herlihy je pojmenován po spoluautorovi scénáře Timovi Herlihym. (HappySmile)

Reklama

Reklama