Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Morrison (John Travolta) měl problémy s alkoholem, a tak není divu, že jeho ženě Susan (Teri Polo) povolily nervy a rozvedla se s ním. Žádné sliby a ani silná vazba na dospívajícího syna Dannyho nepomohly. Malý Danny se se situací vyrovnává po svém. Stane se z něho rebel a problémy následují jeden za druhým. Rodinné drama vyvrcholí ve chvíli, kdy se matka znovu vdá za záhadného fešáka Ricka (Vince Vaughn), který požaduje absolutní kontrolu nad vším a nad každým v rodině. Danny zjistí, že jeho otčím je ale pořádný hajzl a vrah... A ten nepotřebuje svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak strašlivě průměrný až je podprůměrný. Téma sice neznělo úplně špatně (i neoriginální námět se dá přece zpracovat výborně), ale nemůžu si pomoct, "Malý svědek" mě vůbec ničím nezaujal, nechal mě úplně chladnou. A to je vždycky průser. Když už to byla taková nuda, můžu alespoň pochválit stopáž - existují i nudnější filmy, co se nekriticky roztahují přes dvě hodiny. 48% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Rutinná zlátanina, v ktorej je od začiatku jasné kto, s kým, prečo, kedy, ako. Na rozdiel od podobne rutinného trileru SKLENENÝ DOM však MALÝ SVEDOK nemá napriek triviálnemu scenáru napínavú réžiu ani zdatné herecké obsadenie. Zato má odpudzujúceho Johna Travoltu a vtedy ešte len otravné úlohy dostávajúceho Vincea Vaughna. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem hodně zklamán. Od filmu s rozpočtem 75 miliónů dolarů a slušným hereckým obsazením čekám víc než béčkový thriller, u kterého víte co se za okamžik stane. Moře lásky s Al Pacinem stále zůstává nepřekonatelným mezníkem v kariéře Harolda Beckera..... ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Přiblblý film, který nezachraňuje ani hvězdné herecké obsazení. Malý svědek je bez nadsázky přehlídkou všemožných filmových klišé, díky kterým i ten nejméně chytrý divák bude vědět, co se stane za pár vteřin. Ale na druhou stranu se od filmu s podobným příběhem nedá čekat nic jiného. 30% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nicim originalny thriller na jedno pozretie, kde psychac Vaughn vyhrava cely film. Prilis kratke, ale da sa to zvladnut uz len vdaka hercom Travolta, Buscemi. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je TV film rozhodně není z těch nejhorších. Sice hned odhadnete, jak skončí a moc vás ani nenapne, ale dá se, hlavně díky krátké stopáži. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ale svým béčkovitým námětem ani zdaleka nenadchne. Hvězdně obsazený thriller čerpá z tak provařených klišé, až to i dvojici Travolta x Vaughn musí být jasné. Z možné dobře rozehrané šachové partie s originálními odbočkami ale vyšel jen prabídný thriller, u kterého ani v nejmenším nelze věřit, že stál 75 milionů dolarů!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek by se dal označit jako normální thriller. Přijde mi, že nijak extra nevybočuje z řady ostatních thrillerů. Ale to stačí na to, aby děj byl zajímavý a vy jste s napětím čekali, jak to dopadne. Takže vlastně je to napínavý film, jehož pozitivem je nepříliš dlouhá stopáž, a tím pádem tam není čas na nějaké zbytečné scény. Prostě děj jede a odvíjí se, a to je velmi pozitivní zjištění. Navíc mě potěšil v menší roli Steve Buscemi, celou dobu jsem si říkal, jestli je to on nebo ne, ale pak jsem zjistil, že ano, a byl jsem velmi příjemně překvapený, protože tohoto herce já můžu. Takže já to vidím na průměr, uděluji tři hvězdičky... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný a predvídateľný film, ktorý nemá šancu ničím prekvapiť. Na druhej strane ani nič výrazne nepokazí. Herecké výkony sú priamo úmerné kvalite snímku, takže nabudúce sa mu vyhnem a strávim ten čas príjemnejšie.Film 40%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zdlouhavý a dosti rutině odvedený thriller se stejně rutinními výkony. Není v něm nic za co by se dalo zvednout hodnocení. Vše je dosti předvídatelné a to filmu vůbec nepomáhá. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné pokoukání, nicméně mi přijde divné že tu hrál někdo jako Travolta či Vaughn. Proč? Vždyt je to až moc obyčejný a předvídatelný. Ale i tak mě film celkem bavil, kluk v hlavní roli mi nevadil a manželka Travolty byla celkem pěkná, scény s Buscemim měly šťávu, ale scénář a všechno okolo je až moc obyčejné. Prostě průměr ale na film se ještě někdy podívám. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Thriller s naprosto dementním scénářem bruslícím po všech známých žánrových klišé, které spojuje pomocí trapně nepravděpodobných dialogů. John Travolta, Vince Vaughn ani Steve Buscemi nepředvádějí nic, co bychom od nich už neviděli jinde a lépe. Doporučuji do televize jako nijak nerušící kulisu k domácím pracem. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Šikovný Travoltov krok - takýmto obyčajným filmom si reputáciu totiž nemôže pokaziť (lebo sa o ňom diváci ani nedozvedia:-)) Dráma s pár napínavými scénami a skvelým Vince Vaughnom (prečo sa len inokedy hrabe do komédií?)... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Pro mě zcela nezáživný thriller. Divím se, že to má tolik známých tváří s takovouhle suchou zápletkou bych je poslal. Nuda nud. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť aspoň pekný priemer, no film je zúfalo nudný a chýba mu napätie. Rozhodne však lepšie ako sračka Bojisko Zem a rovnako zlé ako Zelené peklo. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Tenhle film neměl určitě nijak velký rozpočet, ale jak je vidět, i tak se dá natočit slušný thriller. Oceňuji zejména herecké obsazení včetně dětského herce a také Johna Travolty, který v daném žánru odvádí své. Navíc stopáž je sympaticky krátká, takže nuda nemá prostor. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Taková oddychová jednohubka, u které člověk nesmí moc přemýšlet. Nic převratného nečekejte, Malý svědek nijak nevybočuje z průměrných thrillerů a dodržuje 90kový koncept. Na druhou stranu to rychle utíka, příjemná stopáž a vlastně jsem se docela bavil. Travoltu a Vaughna mám v těchto polohách rád.......65% ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Odkedy hviezdny (ešte stále) Travolta točí televízne snímky a ešte k tomu s takým priehľadným scenárom ?! Že by daň za prehnané a nenaplnené ambície ? ()

Reklama

Reklama