Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

aluna 

všechny recenze uživatele

Detektiv Ray Pluto je vždycky v pravej čas na pravým místě, leč, bohužel, vždy indisponován a tak se velice často oddává zhulování se u výživnější verze "Cvičíme s Šipinou". O nedostatku profesních schopností a inspirace by mohli vyprávět i dva scénáristi s důrazem na ultramegareálnost, a až nás na festivalu v Cannes bude bít "Do Očí"(,) titulková sekvence(,) přiřkne našemu hrdinovi, když ne přímo věnování, pak minimálně "special thanks". Holt napsat dobrej scénář je, ačkoliv máte v záloze hafo super postaviček, pěkná fuška, a tenhle film je toho důkazem. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

To, že je tohle DiCillův zatím nejslabší snímek, nijak výrazně nesnižuje mou spokojenost s ním. I když je namístě si přiznat, že na Toma je výsledek překvapivě roztržitý, odměřený a zdaleka ne tak úderný jako jiná jeho díla. Naštěstí je to stále vcelku svěží, zábavné a zapamatováníhodné. I když aura kolem DiCilla jakožto pravověrného nezávisláka je nejspíš nadobro ztracena. Ocenil bych, kdyby se opět vydal tam, kde jeho hrdiny netrápí společenská prestiž (jakkoliv je na ni nahlíženo z kritického úhlu), tam, kde se můžou bezstarostně poflakovat, házet po sobě rajčata nebo řešit, jak konečně natočit ten zpropadený záběr. ()

Reklama

winstonik 

všechny recenze uživatele

Ach, tí chlapi a ich frustrácia zo životných neúspechov - tak o tomto sa dá točiť aspoň toľko filmov, čo o láske. Tento patrí k tomu skoro najlepšiemu. Úloha ušitá presne pre Denisa a Steveho. A kto čítal Denisovu Rakovinu nevyléčíš, musí dať tomuto filmu o hviezdičku viac. Navyše, Denis tu hrá naozaj skvele! Aj tá děvčica je pjekná. ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Nemastný - neslaný, amatérsky natočený mix žánrov z ktorých vo filme nefunguje ani jeden, a vôbec... vlastne tam nefunguje nič. Denis Leary v takejto trocharine? Ja som si ho fakt hodne obľúbil v seriáli Rescue me, ktorý bol originálny, vtipný, dobre napísaný aj zahraný a Denis sa tam hodil ako penis medzi zuby. O to väčšie sklamanie som zažil, keď som ho videl hrať v tomto ušmudlanom fliku a ešte väčšou záhadou je pre mňa skutočnosť, že to vôbec niekto financoval. Tento film vlastne ani nemá poriadny príbeh - je to iba sled scén, z ktorých ani jedna nie je ani vtipná ani napínavá ani divácky niečím zaujímavá. Vedľajšia línia dvoch pošukov, ktorí akože vymýšľajú scenár k filmu mi dala celkom dobrú predstavu o tom, ako asi písali scenár k tomuto snímku v skutočnosti. Z tohoto mi bolo vážne smutno a bola to strata času. Žiaľ, na nejakého nového Tommyho Gavina už bude Leary (bez urážky) asi príliš starý. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Slabší 4*. Parodie na ty správné hochy policajty ala Bruce Willis, kteří sami vyřídí stohlavý gang na jeden zásobník šestiraného koltu. DiCillo nabízí podobného týpka, který podělá na co sáhne i to na co nesáhne. Navíc má pekelného parťáka, který je zakukleným gejem. Do toho nám vstoupí sexy chropraktička a už to fičí jak na namydleném míči :) Zaháníme gangstery rybářským prutem atd. Docela povedená komediie, ale má to pár hluchých míst. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama