Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako Opravdová blondýnka nebo Život v sedmém nebi, ale Tom DiCillo se silně tlačí do mé režisérské TOPten. Velmi vtipný scénář, Steve Buscemi ač ve vedlejší roli je opět nepřehlédnutelný, překvapí i Elizabeth Hurley - jedna z mála modelek, která hraje, a velmi vtipná vsuvka s dvěma kamarády píšícími scénář v červených kvádrech. Škoda jen, že se občas do humoru a nadsázky vloudí snaha o sociální a psychologickou sondu. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Tom DiCillo umí natočit mnohem lepší kousky. Místy opravdu vtipné momenty střídají nevýrazné sekvence, které celý film srážejí na průměrnou krimi komedii. I tak jde ovšem o velice příjemný film, na kterém už ale není moc znát, že DiCillo patří k předním nezávislým filmařům. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně překvapení. Nic neříkající název filmu, k jehož sledování mě "donutila" jen účast jednoho z mých oblíbenců, Steva Buscemiho. Originální zápletka s náznaky humoru, velmi dobří herci (překvapil mě Denis Leary), sice nikterak překvapivé vyústění, ale jinak příjemná podívaná. Za čtyři. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Parodie na americké detektivky a krimikomedie vystavěná na základech amerického nezávislého filmu, jeho typickém originálním humoru i estetice. Není to nejlepší DiCillův film, ale spolehlivě pobaví. V podstatě je to taková filmová konzerva kinematografie 90. let minulého století, byť natočená až na přelomu milenia... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Opravdu vypiplaný film se skvělými nápady a příjemným hereckým obsazením. Vše podtrženo chytlavou hudbou. Opravdu doporučuju shlédnout. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Svižný, vtipný, příjemný ... DiCillo natočil solidní kousek, a pokud nebudete pořád rýpavě srovnávat s Living In Oblivion, pobavíte se ... ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Není to úplně nejlepší krimikomedie, jakou jsem viděl, ale rozhodně je hodně dobrá. A občas jsem měl chuť řvát s hlavním hrdinou: "kde to k čertu jsme? Co je tak skvělýho pro společnost na tom, že osmiletej kluk zastřelil zloděje?" Případně něco podobnýho. Zabaví, občas rozesměje, občas "napne" (trošku víc zaujme). Co víc může člověk chtít? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy jste normální kripl." Tak taková slova od šéfa by se snad dotkla i mě, natož detektiva Pluta, který nedokázal zachránit svou rodinu, lidi v restauraci ani pobodaného souseda a ještě k tomu ho ztrapňují novináři. Já bych tedy navrhoval vyřešit případ, nechat Dr. Beamerovou svést souboj s jednotlivými obratli a vyměnit si s ní co nejvíce tělesných tekutin. Pluto to cítil stejně a přestože jsem mu celkem věřil, tak to bylo o dost méně zábavné, než jsem čekal. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, která se na to snaží jít trochu jinak, než cestou zavedených schémat, takže hlavním hrdinou není neprůstřelný a neomylný superpolda, ale spíš smolař, který v rozhodující chvíli selže a to ho poznamená i při další práci. Navíc jeho hlavní konkurent v řadách policie nakonec projeví větší intuici v situaci, kdy je hrdina příliš citově angažovaný. Bouchači přináší řadu zajímavých postav, které tak trochu balancují na hranici komedie, kterou ale nikdy nepřekročí. Výsledkem je slušný, lehce nadprůměrný thriller, který stojí za vidění. Celkový dojem: 65 %. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jste zavření doma, venku sychravý podzim a nemáte čím uhasit žízeň? Pusťte si DiCilla - při něm mám vždycky pocit, že ležím na pláži, slunce krásně pálí a já popíjím drink s deštníkem aniž bych vůbec cestoval k moři.. Buscemi s úlisným knírkem obdivující pozadí policejního parťáka D.Learyho, starostlivý Papi L.Guzmán a výstřední dvojice scénáristů, jenž brzy pozná, že nejlepší příběhy pro ceny v Cannes píše sám život. Vidina pravidelných návštěv u chiropraktičky Elizabeth Hurley by jistě nejednomu muži přivodila nesnesitelnou bolest zad.. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Americké nezávislé filmy mám hodně hodně ráda, navíc tady se mi líbili ti dva naprosto ztřeštění a úplně okouzlující scénáristé z vedlejšího bytu. Vše okořeněno Stevem Buscemim ve vedlejší roli. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Takéto odviazanie som potreboval. A i keď príbeh filmu nemá veľké ambície a je vlastne z tých priemernejších, pohľad a štýl tohto režiséra ho resuscituuje a v jeho rukách ožíva do skvelej kondície. V prvom rade ide o nevídanú rozmanitosť charakterov postáv, ktorých prepojenie stálo za to. A aby neostal len pri čistej šialenej uletenosti, frkne k tomu trošku správnej dávky drámy. Tento štýl sa mi začína pozdávať a myslím, že si DiCillovu tvorbu veľmi rád doplním. 80%. ()

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Banální love story mezi policajtem a chiropraktičkou. Neúčelné míchání lehké komedie a tragického násilí. Nevtipné rýpání do Tarantina. Jak dlouho budeme ještě DiCillovi líbat nohy za to, že kdysi natočil dobrý film (LIVING IN OBLIVION)? ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Malé sklamanie, keď už máte napozeraných pár filmov od Toma DiCilla. To, čo tu vôbec nefunguje, je romantická zápletka, to čo funguje je humor, streštenosť a Steve Buscemi, tentokrát v menšej nevýraznej roličke. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu jsem zavzpomínal na časy, kdy jsem sám docházel na rehabilitaci se zády. Moje doktorka byla tehdy podobně sympatická, jako Elizabeth, bohužel ale v té době ještě neexistoval onen proslulý cvik na odblokování pátého obratle, a tak naše nejintimnější spojení bylo, když si olízla prst a začala listovat mou složkou. Už jen za to, že Denis na rozdíl ode mě dovezl náklad až do cíle, musím vyvěsit čtvrtou hvězdu. Nehledě na krásnou názornou ukázku toho, že aby bylo něco vtipné, není nutné k divákovi přistupovat jako k uslintanému batoleti s podělanou plínou. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná i dojemná komedie! Skvělé vedlejší postavičky (dva scénárističtí "bratři", parťák, co se bojí toho že je gay, nebo puntíčkářský otec-domovník) doplňují ústřední pár, kterému to opravdu sekne, spousta gagů,prostě velmi povedená záležitost. Akorát nechápu, kde zase český distributor vyhrabal tak dementní název. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Akoby sa DiCillo bál pritlačiť na pílu a absurdný až čierny humor popohnať do abnormálnej zábavy. Pritom s týmto podivným žánrovým zlepencom, trefným obsadením a karikatúrami postavičiek by sa dalo vykúzliť viac. Na jeden krát však rozhodne pobaví. 70% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

plusy: pěkná Liz Hurley, kriminální zápletka; negativa: komedie - kdyby si autor odpoustil trapně vtipné scény, mohla to být slušná kriminálka. ()

Reklama

Reklama