Reklama

Reklama

Harry Potter: Bradavický turnaj čtyř kolejí

(pořad)
  • USA Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto speciálním čtyřdílném pořadu se při příležitosti 20. výročí uvedení prvního filmu o Harrym Potterovi představí fanoušci kouzelnického světa, kteří dostanou šanci prověřit své znalosti a získat trofej pro vítěze Bradavického turnaje kolejí. (HBO Europe)

Recenze (35)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Řadím se mezi velké fanoušky Harryho Pottera, ale na rozdíl od ostatních Potterheadů jsem tuhle tematickou televizní soutěž neodsoudil k odpadovému dnu. Samozřejmě záleží, z jakého úhlu pohledu na to koukáte. Ano, ta strojenost průběhu soutěže je bijící do očí, ale já byl více než nadšený, že jsem si mohl formou různých otázek a kvízů procvičit a porovnat své vědomosti ohledně světa HP, navíc obohacený příjemným vizuálem. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Místní komentáře jsou vážně na zvracení. Takové to “nevadí mi gayové ani černoši, ale jestli mi ty buzeranty a negry budete cpát do televize, tak to je radši pošlete do plynu”. Přitom ve skutečnosti to byla úplně pohodová soutěž a jako fanda Harryho Pottera jsem si ji užil. Kdybych měl něco změnit, přitvrdil bych asi jen v obtížnosti otázek v první polovině pořadu. A vybral bych možná někoho jiného pro roli moderátora, protože Helen je kapku prkenná. Další díly si ale i tak dám s chutí :-) ()

Reklama

xmatysekx 

všechny recenze uživatele

Vlastně vůbec nerozumím k čemu to existuje... otázky nebyli ani tak o znalostech Harryho Pottera jako spíš náhodný věci z filmu - jakej gauč měli? Kdo to má jako vědět? a fascinuje mě to 'náhodně vybraní soutěžící' = homosexuál, černoška, senior... chyběl mi tam někdo disabled, ale to předpokládám bylo v dalších dílech. Haha. ()

TheEvilTwin odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ultimátní cringe, který jsem chtěl vypnout dřív, než jsem se dostal do 10. minuty. Absolutně trapně strojená soutěž, která je předem předehraná, otázky jsou nezajímavé, moderátorka i soutěžící jsou ztělesnění veškeré korektnosti ve všech ohledech a i já jakožto celkem fanoušek Pottera jsem měl chuť si zaběhnout pro kyblík na zvracení, protože tohle se fakt nedá. America strikes again. ()

finy_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Mám sice příběh Harryho Pottera rád, ale tohle je úplně totálně zbytečná ztráta času. Nevím, jaké je poměrové zastoupení afroameričanů a gejů v USA, ale z tohodle výblitku moderní doby přímo čiší, že jsou bílí heteráči v USA v menšině. Tak strašný tlak na korektnost jsem už dlouho neviděl. Bylo mi z toho na blití. A nejvíc z toho, že je to z USA, takže „kámen mudrců“ byl samozřejmě „čarodějův kámen“, což mi vadí už od té doby, co to nějaký majitel knihkupectví vymyslel za zády Rowlingové. Nedoporučuji nikomu pouštět si ani první díl. S tímhle HBO šláplo do ho*na. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama