Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Matthewsových si musí vybrat, ke kterému městu se připojí. Jade se smíří se svou situací a Boyd stojí před nemožným rozhodnutím, které ovlivní život ve městě. (HBO Max)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak by takto vyzeral celý seriál, vôbec by som nebol proti. Morálne dilemy, ktoré nová situácia vyvoláva, filozofické otázky ohľadom prispôsobenia sa novej situácii verzus možnosť vlastnej voľby a tak ďalej. Navyše tu máme skvelú postavu chlapíka, ktorý tesne pred cestou videl Shyamalanovu Osadu a pochopiteľne tak ničomu neverí. No a záver epizódy je možno trochu urýchlený, pretože som sa ešte nechcel dozvedieť, čo sa stane s mužom v búdke. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pořád čekám, co bude a místo toho se dočkáme řešení minulosti, naprosté přizpůsobení se aktuální situaci ústřední rodinky, pro které by takový život byl nepředstavitelný i v nejdivočejších snech a konfilktů, které jsou jen vatou a neposouvají dál ani děj a ani charaktery. Pořád tam teda je dost zajímavého, ale stále více se to tomu přestává věnovat a nebýt toho chudáka, co si celý díl myslí, že je v únikové hře, tak bych ani třetí hvězdu nedal. To jeho počínání je tady sice vtipné, zase na druhou stranu to vypadá, že když pochopil, do čeho se dostal, bude jediný, kdo se bude aktivně snažit dostat se pryč. Slabé 3* ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavnú úlohu v tomto seriáli bude zohrávať "zvonec" Harolda Perrineau. V prvej časti pred zotmením síce ešte šerif vyzváňal jak bimbo, v ďalších častiach však zvonec záhadne zmizol. Nuž zazvonil zvonec... a dobrým recenziám je konec! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepsia scena epizody rozohovor knaza a serifa . "And now I'm cursing in the house of the Lord. Fucking worst?!" Co mal znamenat ten jump-scare, co nas zdrogovany prachaty "popierac" nasiel v tej zemlanke. Tu patetickost v zavere si mohli odpustit. Kvantum ludi v minulosti, sucasnosti a i v buducnosti, ak budu "mliet z posledneho", ale budu verit, ze sa so svojim blizkymi zomrelymi po smrti uvidia, volit "ine riesenie", ako to, co bolo v scenari...ach jo. Lacne...prechadzam na "rychloposuv", pretoze z tych preslapov, co si ako divak vsimam mi je blbo. Napriek tomu ma zaujima, ci tvorcovia maju predsa len nejake "plausible" zdovodnenia. Domnievam sa vsak, ze by som chcel prilis. 30% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama