Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký western, v němž hlavní roli ďábelského vůdce gangu kriminálníků Graffa ztělesnil Mickey Rourke, natočil Geoff Murphy. Muži svého vůdce slepě následují, ale když vyloupení jedné banky skončí masakrem, Eustis (Dermot Mulroney), který byl doposud Graffovou pravou rukou, pochopí, že řádění krvelačného zabijáka je třeba zastavit. Střetnou se tváří v tvář, ale Eustit se dopustí velké chyby, když se domněle mrtvého zločince nepokusí pohřbít. Na cestě k mexickým hranicím totiž zjistí, že Graff žije, žene se za nimi a v zuřivé touze po pomstě likviduje jednoho muže po druhém. Jedinou otázkou je, kdo bude poslední. (HBO GO)

(více)

Recenze (9)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Rourke je tu naozaj desivý. Niežeby toho zloducha hral tak dobre, ale tá jeho plastika je fakt strašná. Western skoro bez príbehu, pár chlapov v klobúkoch sa trmáca cez skaly a púšte a vystreľuje si mozgy z hláv. Nič proti tomu, ale ani náhodou mi nezáležalo na tom, ako to dopadne. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Na levné zpracování dost vydařený western, od hudby až po atmosféru a celkové vyznění.. Až tedy na "plastiku" pana Rourkea, ta je trapná.. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Prakticky neznámý, ale překvapivě zdařilý western o cynickém, chladnokrevném psanci, který se přidává na stranu zákona aby se mohl pomstít svým bývalým kumpánům. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Westerny ako zaner doslova milujem, je to zaner stary, osvedceny a filmy su to tvrde a drsne. Ale uz ked John Wayne tocil svoj posledny film - rok 1976 - uz vtedy to mali westerny nahnute a pomaly, ale isto zanikali /a nezachranil to ani Eastwoodov Psanec Josey Wales ....../. No nic to, v 90. rokoch boli kovbojky mrtve, a nic na tom nezmenil ani reziser Geoff Murphy, ktory az nasledujuci rok 1995 natocil svoj masterpiece Under Siege 2. K filmu : parkrat sa vystrelilo, takze odpad sa nekona : 5 % ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Western, ale rádoby western. Někdo tady trefně poznamenal, že Miky Roura tady vypadá spíš jak Číňan, než ostřílený cowboy ze západu. Zápletka jasná, a konec taky => Trapný pokus o nápodobu super střílecích duelů - face to face - kdo rychleji tasí kolt, selhal. Já říkám: Když western, tak s Clintem Eastwoodem a nejlépe od Sergia Leoneho!!! ()

seba 

všechny recenze uživatele

Atmosféra dusivých skal i pouště, potom i beznaděje (Willsova smrt) dobrá. Příliš mi však neseděli herci. Rourke vypadal jak Japonec a Mulroney je na drsného desperáta příliš sladký. ()

Hruskovice 

všechny recenze uživatele

Western o počítání nábojů, trapných dialozích a ještě trapnějším příběhu. M. Rourke má ten problém, že po plastice na jeho obličeji nedokážete rozeznat emoce takže vypadá jako shulenej Micky Mouse. No D. Mulroney hraje taky jako na školní besídce takže dost průměrný western. Ale za snahu o udržení tohoto žánru a pár inovací 2,55/5 ()

CheMosquito 

všechny recenze uživatele

Celkem podařenej western , moc jsem od toho neočekával už jen protože jsem o tomto filmu nikdy neslyšel . Ale docela mi film nadchnul , dějově pěkný , pár přestřelek je a obsazení je taky dobrý , takže překvapilo . ()

Reklama

Reklama