Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S filmem Příšerky, s.r.o. pootevřete dveře do světa podivných figurek a rošťáků, kteří rozesmívají každého přímo ďábelským smíchem. James P. Sullivan a Mike Wazowski pracují v továrně Příšerky, s.r.o., největší společnosti v Monstropolis, která přeměňuje křik na elektrickou energii. Všichni tam věří, že děti ze světa lidí jsou nebezpečné a žádná příšerka se jich nesmí dotknout, Proto všechna ta monstra dokonale vyděsí, když se do jejich světa nedopatřením dostane malá holčička Boo. Sulley a Mike dělají vše proto, aby ji bezpečně vrátili do jejího dětského pokoje, odkud se ztratila. Čekají je ale přímo příšerné překážky, než se jim to povede. Nikdo nikdy ještě nevymyslel film, ve kterém by se objevilo tolik podivuhodných postaviček a příšerek, Spolu s dokonalými dialogy a neuvěřitelným humorem pro děti i dospělé se tato komedie okamžitě od svého vzniku zařadila mezi největší světové hity! (Magic Box)

(více)

Recenze (670)

duso92 

všechny recenze uživatele

Skevelý animovaný film s výborným scenárom a réžiou ktorú prekrývala perfektná hudba. Presvedčivé boli taktiež herecké výkony a ich výrazy tváry, na ktorých sa jednoducho musí zasmiať každý. Jednoduchu fakt perfektný animák ktorý stojí zato si pozrieť. ()

Bayonnet 

všechny recenze uživatele

Pixar zřejmě nikdy nezklame, vezmou každou blbost a dají tomu parádní zápletku a vtipům se lze zasmát v každém věku :), tohle bylo velmi dobré, takže 4* ()

strpozdiv 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto průměrná pixarovka. Lze v tomto žánru ještě překvapit? Já osobně jsem této oddechové zábavy přecpaný k prasknutí. ()

GhostWriter 

všechny recenze uživatele

Tento famózny počin z dielne Pixaru vás zavedie do sveta roztomilých a streštených príšeriek, ktoré berú svoju každodennú úmornú drinu vo firme Monsters, a.s. skutočne vážne, kde strašenie je povýšené na umenie. Každý deň vstupujú cez dvierka do sveta detí za účelom rozvibrovať strunku strachu v ich malých srdiečkách a dokázať svojmu šéfovi Waternoosovi, že ich pôsobenie vo firme nie je náhodné a naprosto opodstatnené. Beh firmy ide podľa štandardných predpisov, všetko však naruší okamih, kedy sa omylom dostane do sveta strašidiel ľudské mláďa, roztomilé dievčatko Boo. To každodennú rutinu vo firme obráti hore nohami a nenechá kameň na kameni. Precízne výtvarné a technické spracovanie spolu s vynikajúcou zvukovou kulisou právom radia Monsters, a.s. medzi klenoty animovaných filmov. A ak mojím osobným barometrom kvality má byť navyše fakt, že moje dve malé dcérky vydržali sledovať uragán Sullyho, Mika a Boo s otvorenou pusou od začiatku až do konca, čo sa zase tak často nestáva, musím i za seba dať jednoducho 100% a * k tomu. ()

TONYNKO 

všechny recenze uživatele

Najlepší animák aký kedy svet videl. Originálny dej, sympatické postavy, už len ten nápad. Proste gratulujem, skvelee :-) 10/10 ()

LuckyCZ 

všechny recenze uživatele

Můj nejmilovanější a nejoblíbenější animák. Z Boo se vždy nějaký čas dostávám, to že na mě lidí čučí jako na blázna, když jdu a sama pro sebe si zažvatlám "čičí" a nebo "skosky skousky" je mi úplně fuk. ()

Nijay 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to rád když mi bylo 9 let a mám to rád i když je mi 20. Je to prostě pěkná pohádka pro všechny :) ()

Vesperian 

všechny recenze uživatele

Když jsem tento film viděla poprvé - ještě jakožto součást cílové skupiny- tak se mi příliš nelíbil. Dnes jsem si jej po x letech pustila znova, a jsem nadšena. Ano, příběh je možná někde trošku pložší, ale samotný nápad a námět je geniální. Příšery co známe, jsou za trest v našem světe - vždyť to je super myšlenka :) a strašidla, co se ze všeho nejjvíc bojí dětiček? Vždyť je to krásné :) Je to neskutečně milý film, nepředimenzovaný, kouzelně dětský ve své prostotě :) ()

Bald 

všechny recenze uživatele

Nejlepší kritik je můj 2,5 letý syn, jeho hláška ,,táto, bubák pusť " je doma docela častá. Já osobně moc Pixar nemusím, ale tenhle kousek byl skvělý. ()

T1491625 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě ne a ne přestat bavit. Pohádka pro děti, která je chytrá, originální, plná humoru. Vždycky mě zarazí, jak je propracovaná, když se jen trochu snažím můžu na každé shlédnutí najít další rozkošný detail. ()

vanadada 

všechny recenze uživatele

výBordelná PIXARovka :D podotýkám jakožto jediná, na kterou se podívám s chutí i vícektrát než jenom jednou a vždy nabudu uklidňujícího a spokojeného dojmu, že X minut strávených koukání na animák, a hodin strávených u tzv. opakovaček (opětovného shlédnutí), nebyla ztráta času... jenom škoda, že pokaždé: Disney (+) Pixar = Totální hovňanec o totálních hovnech!!! (slušně řečeno) až na jednu výjimku... žúžasný Příšerky, s.r.o. :) ()

ev001 

všechny recenze uživatele

taky jsem příjemně překvapená! milý nápaditý příběh, vtipné hlášky-super.....navíc, malá tuhle pohádku miluje-příšerky u nás frčí den co den a ještě mi nezačaly lézt na nervy :) ()

katjaaa 

všechny recenze uživatele

Syn Čiči miluje, kdyby bylo po jeho, mohl by se na to dívat neustále. Boo je rozkošná. Velmi povedený animák. ()

Daura 

všechny recenze uživatele

Príjemné, zábavné, nielen pre deti. Ale musím povedať, že som videla už aj lepšie animáky. Avšak nemôžem poprieť - 4 hviezdy si zaslúži. ()

Trinyti 

všechny recenze uživatele

Úžasný materiál na skvelý sobotný večer, prípadne na odreagovanie sa, hlášky nie sú otrepané a hlavná trojica ma bavila po celý čas. Ku koncu filmu-rozprávky som aj slzu uronila a to nie som nejaká citlavka :) 100% ()

Wolta 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších pixarovek. Hledá se Nemo mě po pár zhlédnutích už trochu nudí, ale Příšerky mě pokaždý i po těch letech hrozně baví. Taky se mi líbí, jak je v češtině dabovaný Mike Wazowski. Tohle snad nikdy nezklame. ()

Související novinky

Jak to vypadá s Příšerkami s.r.o.?

Jak to vypadá s Příšerkami s.r.o.?

10.04.2019

Server The Hollywood Reporter přišel s informací potvrzující předchozí plány studia Disney oživit sérii Příšerky s.r.o. na chystané streamovací službě Disney+. Seriálový projekt nese název Monsters… (více)

Hugh Jackman ve městě duchů

Hugh Jackman ve městě duchů

05.05.2009

Produkční společnost Seed Productions, kterou vlastní Hugh Jackman, zřejmě spojí síly se studiem Disney. To právě zakoupilo práva na blížící se komiks Ghostopolis. Hugh bude produkovat filmovou… (více)

Reklama

Reklama