Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S filmem Příšerky, s.r.o. pootevřete dveře do světa podivných figurek a rošťáků, kteří rozesmívají každého přímo ďábelským smíchem. James P. Sullivan a Mike Wazowski pracují v továrně Příšerky, s.r.o., největší společnosti v Monstropolis, která přeměňuje křik na elektrickou energii. Všichni tam věří, že děti ze světa lidí jsou nebezpečné a žádná příšerka se jich nesmí dotknout, Proto všechna ta monstra dokonale vyděsí, když se do jejich světa nedopatřením dostane malá holčička Boo. Sulley a Mike dělají vše proto, aby ji bezpečně vrátili do jejího dětského pokoje, odkud se ztratila. Čekají je ale přímo příšerné překážky, než se jim to povede. Nikdo nikdy ještě nevymyslel film, ve kterém by se objevilo tolik podivuhodných postaviček a příšerek, Spolu s dokonalými dialogy a neuvěřitelným humorem pro děti i dospělé se tato komedie okamžitě od svého vzniku zařadila mezi největší světové hity! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (670)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príšerky s.r.o. sú milé, vtipné, dokonale animované, majú dušu, vydarené hlavné aj vedľajšie postavičky, ale predsa to nie je úplne ono. Téma strašidelnej továrne mi nepríde až tak zaujímavá, ako ostatné Pixarovské záležitosti. Film je viac zameraný na detského diváka, čo je asi v poriadku, len už som "dospelejší". Všetko je to ale iba interné porovnávanie v rámci Pixar s.r.o.. V porovnaní s vtedajším Dreamworks a iných by to bolo za čistých 100%. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Krásně zpracovaný film s ještě roztomilejšími příšerkami. Sallym a Mikem.Ůkolem těchto potvůrek je strašit děti a získávat jejich křik,který potřebují.A právě tito dva se s jedním takovým dítětem potkají,protože uteče ze svých dveří a dostane se do světa příšerek.Co všechno s ním tito dva prožijí zjistíte,když se na tenhle film podíváte. :-) 82% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[80%] Roztomilá záležitost pro celou rodinu. Animace je výborná včetně všelijakých příšerek. Nejvíc mě bavil Sully který tu byl za dobráka. Když jsem byl malý, tak jsem si tyto postavičky oblíbil při hraní her na PS1. K filmu určitě nemám co vytknout, jen mohl být trochu delší a v poslední třetině nápaditější, ale to je fuk. I jsem se u toho párkrát zasmál, takže za mě je tohle klasika a vidět tento film u mě působí jako nostalgie propařených dní na PS1. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nutno zřejmě vzít v potaz stáří snímku. Věřím, že udělat chlupatou hlavní postavičku dalo spousty práce. Animátorsky je to vysoce komplikované i dnes. O špatný snímek se nejedná, ale sdílet zdejší nadšení nehodlám. Zasmál jsem se pouze párkrát. Příběh se mi líbil asi pouze do okamžiku než do snímku vstoupil človíček. Animák je zbytečně až příliš roztomilý. Příliš mi to nesedlo. Asi je škoda, že jsem Příšerky s ručením omezením viděl až na stará kolena. Jako dítě bych jej jistě docenil víc. Pro odrostlejší toho příliš k vidění není z mého pohledu. Slabé 3 *. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Perfektní animák plný hromady nenáročného vtipu! Kam se hrabe dnešní až přeplnění Shrekové, tahle záležitost je originální nářez v poddání dvou dokonalých příšerek a roztomilé holčičky. Postavy jsou sympatické a některé bonusy na dvd včetně nového autíčka toho malého očka opravdu stojí za to(a to ani nemluvím o závěrečných titulcích samotného filmu!nepřehlédnout:)). Rodinný film, který bude bavit všechny bez rozdílu věku a je bohužel hodně zastrčený za všechny vybroušené (a přebroušené) animované diamanty jako je Shrek, Hledá se Nemo(všimnete si Nema v Příšerkách?:) a nebo třeba Úžasňákových. ()

Galerie (130)

Zajímavosti (59)

  • V původním scénáři se Randall jmenoval Ned a Sulley zase Johnson. Druhý jmenovaný měl mít také hnědou srst a dolní končetiny v podobě chapadel. (Dlee)
  • Ve scéně, kdy z dětského pokoje vychází strašák George Sanderson, mu na rameni zůstala dětská ponožka. Když George přepadne komando a chce mu ponožku sundat, je otočená na druhou stranu. (CrypzzXD)
  • V pôvodnom scenári mala mať Boo šesť rokov, neskôr sa to zmenilo na tri roky. (Greenpeacak)

Související novinky

Jak to vypadá s Příšerkami s.r.o.?

Jak to vypadá s Příšerkami s.r.o.?

10.04.2019

Server The Hollywood Reporter přišel s informací potvrzující předchozí plány studia Disney oživit sérii Příšerky s.r.o. na chystané streamovací službě Disney+. Seriálový projekt nese název Monsters… (více)

Hugh Jackman ve městě duchů

Hugh Jackman ve městě duchů

05.05.2009

Produkční společnost Seed Productions, kterou vlastní Hugh Jackman, zřejmě spojí síly se studiem Disney. To právě zakoupilo práva na blížící se komiks Ghostopolis. Hugh bude produkovat filmovou… (více)

Reklama

Reklama