Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jiří Lábus vraždí v komedii plné napětí a smíchu. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Další bezchybně bláznivé převedení hry Antonína Procházky, které uvádí na scéně plzeňského Divadla Miroslava Horníčka, jehož je ředitelem. Opravdu dobrá zábava, viz například Věrní abonenti. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Černá televizní komedie, na níž je znát, že Procházkova úspěšná hra je velmi vtipná (což u něj není neobvyklé), ale tomu zpracování přece něco chybí. Vlastně přebývá - přílišná pitvornost, které se herci chvílemi neubrání. Ovšem Jiří Lábus je výjimka. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Pro mě, kterej si už mockrát strhl bránici naživo na Procházkovi v našem Komorním divadle v Plzni, je tahle televizní adaptace bohužel jen šedý průměr. A lidi u nás na Moravě, odkud pocházím, a které jsem vždy otravoval básněním o božské zábavnosti Procházky, se na mě po jejím zhlédnutí v televizi začali dívat jako na tlučhubu, popřípadě člověka, na jehož vkus ohledně divadelních komedií se nedá zase tak moc spolehnout... ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že ani na divadelních prknech by pro mě tato ničím výjimečná komedie plná omylů nebyla žádné terno, ale v televizním zpracování se vší tou afektovaností všech hereckých aktérů, je to už teprve jalové. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Samotný námět a zápletka jsou na jedničku. Což se nedá bohužel říct o zpracování, vůbec zde nevyzní svěžest humoru, pro který je A.Procházka vyhledávaným autorem. Všichni zúčastnění působí křečovitě až toporně - škoda, protože mám pana Antoníha ráda. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

na to, že mám Procházkovi hry rád, tak tato fraška převedením do televizní formy nejspíš hodně ztratila. Vtipy šly do ztracena, herci působili toporně - prostě mi to nesedlo. Navíc ta příšerná hudba. Můžu dát jen silnější 2 hvězdy a myslím, že v divadle bych se bavil víc. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Romanstekl 

všechny recenze uživatele

Divadelní zpracování je samozřejmě lepší než filmové ;-) Toho času mohu doporučit v hlavní roli s p.Langmajerem v Divadlu Pluto v Plzni :-) ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Čistý průměr a opravdu by se to hodilo spíš na divadelní prkna než do TV. Pan Procházka má i tak daleko lepší záležitosti. ()

Reklama

Reklama