Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (239)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jednou to příjít muselo, abych byl docela zklamán s filmem ve kterém hraje můj oblíbenec Adam Sandler. Ne že by to bylo úplně špatné to ne ale postrádal jsem tam jistou dávku humoru. Samozřejmně, pár scén vtipných se v tom našlo ale bylo jich opravdu jen málo. Scénář je hodně hloupý ale když se přivřou obě oči, tak se to dá zkousnout. Nevím nic o soukromém životě Sandlera nevím absolutně nic ale nějak takhle bych si ho představoval jako v tomto filmu, jako dobráka, který rád každému pomůže, ale jeń si to myslím, možná je to taky pěknej parchant. Nemohl jsem odtrhnout oči od Winony Ryder. Ta byla naprosto nádherná!!!!I Dost mně potěšili herci jako Steve Buscemi, opět menší rolička Roba Schneidera z Velkýho táty a především tedy výborný John Turturro! Příjemná komedie ale že bych jí musel vidět někdy v brzké době to ani ne. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Usmievavá komédia na staré dobré téma: ako malý človek k veľkým peniazom prišiel (Dedičství aneb...). Filmík celkom milučký, ladený do rodinného duchu, tak aby bol pre všetkých, až na to že je celkom neoriginálny a ani ten humor mi moc nesadol. Viac ako na pár vylúdených úsmevov do polovičky filmu, keď som poslušne zalomil sa nezmohol. A mám takú vnútornú vnemu, že som o nič neprišiel. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ty jo ... nečekal jsem, že se mi to bude tak zamlouvat ... humor Adama Sandála, nebo filmy, kde hraje hlavní roli, je povětšinou trapný, nevtipný pro mě, nebo i úplně dementní ... tady to bylo úplně opačně ... debilní vtip působil naopak tak absurdně, až byl opravdu vtipný ... a Sandál tu hraje dokonale přátelského chlápka tak dokonale, že jsem jen čuměl ... Winona je pak super dárek k tomu všemu ... kompletní balení ... krásná, milá, přirozená, roztomilá, skvěle to zahrála ... jedno z největších překvapení na Netflixu ... fakt zírám ... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Původní film ze 30. let jsem neviděl, jistojistě ale neobsahuje tolik bizarních postaviček jako tato adaptace z počátku tisíciletí. Náhodný milionář stojí a zároveň i padá právě na těchto postavičkách a situacích, do nichž se dostávají. Většina obyvatel z Deedsova městečka - snad až jen na bodrou a bytelnou pomocnici z pizzerie v podání Conchaty Ferrell - byla více či méně mimo; newyorské osazenstvo na tom však nebylo o moc lépe - zde mě ale bavil "mistr zjevování a mizení" Emilio s tváří Johna Turturra. Dobráctví hlavní postavy s veskrze snesitelným Adamem Sandlerem působí místy křečovitě, podobně asi jako zmatená podlost Winony Ryder, nicméně jejich vztah vypadal celkem miloučce. Tak či onak, je právě tento obskurní vibe, kterým Brillův snímek překypuje, hlavním důvodem, proč se jednou za čas k Náhodnému milionáři vracím. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento film je profláklá šablona o prostáčkovi se srdcem na dlani, který se dostane do "high society", zklame se a nakonec je z něj Popelka/Popelák. Trpěl jsem nudou a odporem ke stále se opakujícím klišé a násilí a závěru jsem se vysmál. Dvě hvězdičky - za Winonu Ryder a za zvukovou kulisu k víkendovému vaření. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Ve 20. minutě zazní písnička „Island In The Sun“ od Weezer. (SONY_)
  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)
  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama