Reklama

Reklama

Pra pra pra

(seriál)
všechny plakáty
Česko, 2000, 13x35 min

Hrají:

Jiří Krampol, Michal Suchánek, Václav Postránecký, Ota Jirák, Miroslav Moravec, Mahulena Bočanová, Rudolf Hrušínský ml., Rudolf Hrušínský nejml. (více)
(další profese)

Obsahy(1)

František Ringo Čech mapuje české pověsti v duchu své dramatizace Dívčí války.

Epizody:
Příchod Čechů na Říp
Zmatečné hlasování
Vítězství
Tíha vlády
Kazi
Máma z Indie
Teta
Audience
Libuše
Slast vlády
Příchod Romů
Klasikův návrat
Přemysl (oficiální text distributora)

Recenze (68)

popkec 

všechny recenze uživatele

Úplně si představuju, jak František Ringo Čech psal scénář a na papíře mu to přišlo hrozně vtipný - ono by to taky možná jako text vtipný bylo jenže "za mistrného režijního vedení Františka Filipa" vznikl kýč který vyzní mimořádně trapně a příšerně nezvládnutě (nesmyslně dlouhé scény, např začátek dílu s Ringo Čechem např., střih, zvuk). Možná bych mohl ocenit nápad ale seriál dopadl tak katastrofálně, že se divím že nebyl ihned zastaven. Nebo si snad i režisér myslel jaká je to sranda a jakou výbornou parodii natočil? ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Pořádná ujetá šílenost se spoustou našich hvězd, děsnou výpravou (což je naschvál) a bizardním humorem (který nemusí sedět každému-což je tady důkazem). Dal bych i o jednu-dvě hvězdičky i víc, ale na to jsem viděl jen torzo tohoto seriálu-ale Suchánek coby Bivoj mě dostal. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Skutečně vyjímečně to bylo vtipné, ale jinak se celou dobu ukoušete nudou a trapností. Jde spíše o přehlídky českých herců a neherců navlečených do pravěkých "rób", kteří se snaží dělat srandu, ale vůbec jim to nevychází. ()

mythbuster odpad!

všechny recenze uživatele

Touhle sračkou nás učitelka krmila někdy na 2. stupni na základce. Kladla si za cíl ukázat nám jak podle ní, "šťavnatě" , mohou být vedeny rozhovory mezi lidmi a předkládala to jako vzor pro naše slohové cvičení už tenkrát mi z toho bylo zle. Nechápau jak to mohla myslet vážně. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Musel jsem zvednout z jedné na dvě hvězdičky :o) Ano Ano Ano , Pra Pra Pra je PRAchbídná kravina ale zase na odpad nebo jednu hvězdičku se mě to zdá kruté :o) jako ptákovina dobré na kouknutí u kafe :) Když to člověk nebere vážně a bere to s nadhledem tak musí člověk uznat že některé scény tam nemaj chybu a některé hlášky stojí za to. ()

Rikky007 

všechny recenze uživatele

František Ringo Čech je rádoby velký umělec, který absolutně postrádá vkus a podle toho to taky vypadá. Neměl jsem od toho velká očekávání a ani jsem to radši celé neviděl. ()

j.linhi 

všechny recenze uživatele

prvních pár dílů ještě jakž takž ušlo... pak už to ale srší trapností a přiblblostí až to hezký není ()

Reklama

Reklama