Reklama

Reklama

Pra pra pra

(seriál)
všechny plakáty
Česko, 2000, 13x35 min

Hrají:

Jiří Krampol, Michal Suchánek, Václav Postránecký, Ota Jirák, Miroslav Moravec, Mahulena Bočanová, Rudolf Hrušínský ml., Rudolf Hrušínský nejml. (více)
(další profese)

Obsahy(1)

František Ringo Čech mapuje české pověsti v duchu své dramatizace Dívčí války.

Epizody:
Příchod Čechů na Říp
Zmatečné hlasování
Vítězství
Tíha vlády
Kazi
Máma z Indie
Teta
Audience
Libuše
Slast vlády
Příchod Romů
Klasikův návrat
Přemysl (oficiální text distributora)

Recenze (68)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Něco tak ubohého překonalo až Tele tele. Ze začátku docela zábavné, ale postupem času vyždímal soubor pod vedením Františka Ringo Čecha z české historie opravdu maximum, takže ke konci už se to podobalo rádobyrozjásanému humoru typu Petra Novotného a jeho Novot, později Dobrot (klon.) ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus nejmaximálnější konzistence. Něco tak příšerného se v televizi hned tak nevidí, a je to o to smutnější, že tímhle blivajzem trumfla Česká televize i všechny ty rádobyvtipné zhůvěřilosti, jimiž nás zahrnuje TV Nova. Pokud nechcete přijít o rozum, tak se na tohleto NIKDY, opakuji NIKDY nedívejte! Já sám bych si nejraději vypíchl oči, abych se podobných strašlivých omylů příště vyvaroval. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo nečudlí, není Čech aneb jak je důležité fak nemít Filipa... %-( . . . Tak pro pro pro srat tuhle prapraprasečinu pražských čudláren... Krakrakramplojc opus hnusnum, ojebdnávejte na ešopu Šašské prasovize... °-/.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ale Ringo, jistě to šlo lépe... Či snad měl Filip pravdu a seriál skutečně předběhl svou dobu? Aneb v roce 2000 produkovaný a s ostudou odvysílaný "poklad" se v roce 2011 mění na zlatou klasiku na DVD. Kam ten svět spěje. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Dívčí válka byla dobrá, ale Pra pra pra se moc nepovedlo. I když několik stop dobrého humoru to mělo. Bohužel si na ně už nevzpomenu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jak bylo a co bylo za dob praotce Čecha se scénářem od Ringo Čecha. A v tom je ten problém, že s takovou se český národ vypakoval z Řípu hodně rychle a se zlou se u diváků potázal renomovaný režisér Filip, který se svojí dobrotivostí kývl na tenhle blivajz. Klady: kdyby se chtělo pojmout tohle téma bez trapností, nebyl bych proti. Zápory: hrozný scénář + nekvalitní herecké výkony z řad neherců i herců + špatná režie, řadící tohle mezi nejhorší Filipovy počiny + nepovedené kulisy + neskutečná míra trapnosti + bezradné a bezduché. Mé hodnocení: 10% ()

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhlednuti dvou casti mohu konstatovat, ze toto veledilo vam spolehlive vypleska z hlavy vsechny zbyle mozkove bunky. A je uplne jedno, jestli jste v tu chvili dusevne v plne kondici, anebo uz pred zapocetim sledovani mate v palici holocaust po predchozim narocnem veceru. Svych par minut slavy si pod Ringovou taktikou uzili napr. i Slavek Boura, Ursula Klukova, Petr Novotny, Mojmir Maderic nebo Vaclav Upir Krejci. Ansamblu vsak zcela dominuje existencialni herectvi Jirky Krampola. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to jednou ,ale docela jsem se bavil. Spousta dobrých hlášek naše pověsti v podání Františka Ringo Čecha. ()

boblig odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejtrapnější český seriál všech dob ... vůbec nejhorší jsou ty "aktuálně-vtipné" odkazy na současnou politiku. F. R. Čech je prostě perverzní!!! ()

Reklama

Reklama