Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku, kde si všichni vidí do talíře, jsou v krátké době po sobě zavražděny dvě dívky. A v tutéž noc je vykraden sklad prodejny hudebních nástrojů. Místní kriminalisté sledují přirozeně spoustu stop, až konečně zjistí, co by obě mrtvé mohlo spojovat. V sedmém dílu cyklu můžete sledovat rozpad rodinných vztahů i důsledky mateřské lásky... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá epizoda s pěknou atmosférou, kde nám řádí sexuální maniak, který zabíjí a znásilňuje studentky. Podezřelých i různých vodítek je tu docela dost a pamatuji si, že jsem tipoval jinou osobu jako vraha (Miloš Vávra mi na podobné záporné typy docela sedí a jeho charakter v prvním cyklu byl podobný obšourník, vlastně ještě víc než to). K tomu, abychom mohli vydedukovat, jak to bylo doopravdy, nám u toho posledního případu měli dodat ještě jedno důležité vodítko (poslední oběť měla být jen uškrcená, ne znásilněná - zabila ji přece žena). Taky snad jediný případ, kdy kriminalista vyřešil případ sám, bez asistence Dáši (která dostala velice málo prostoru, což vždycky epizodám pomohlo), která tradičně předvedla strašně ochotnický výkon (podle způsobu, jak komentuje probíhající vražednou sérii v televizi, to působí, že jí to vraždění snad dělá radost). ()

Edus 

všechny recenze uživatele

Shlédla jsem jen tenhle jediný díl z celé série a připadá mi jako dítko 90  let, kdy se dramaturgie navazující ještě na minulou dobu snaží zbavit postav pro ni typických: už žádné socialisticko-esenbákovské vyšetřování, spíš inspirace starými detektivními příběhy. Celé to ale nějak nedrží pohromadě a tak jsem ocenila spíš jednotlivosti, třeba dobře zahranou figurku místního recidivisty. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Tento díl je také zpracován v audio verzi – „Hříchy pro posluchače rozhlasu 4 – Smyčka smrti“. (callix)

Reklama

Reklama