Reklama

Reklama

Hříchy pro diváky detektivek

(seriál)
Česko, 1995, 9 h 34 min (Minutáž: 52–63 min)

Režie:

Dušan Klein

Scénář:

Dušan Klein

Kamera:

Jiří Kadaňka

Hrají:

Dagmar Havlová, Jiří Zahajský, Jan Šťastný, Pavel Trávníček, Ivan Trojan, Svatava Hubeňáková, Miroslav Vladyka, Miriam Kantorková, Vlastimil Zavřel, Petr Haničinec, Jiřina Bohdalová (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na televizní obrazovky se vrací druhá desítka oblíbených kriminálních případů, další cyklus Hříchů, nikoliv však už pro pátera Knoxe, ale pro diváky detektivek. Režisérskou taktovku opět svírá Dušan Klein, v roli detektiva "v sukních" zasahuje Dagmar Veškrnová. Rovněž i v této sérii se diváci mohou stát detektivy "amatéry", ověřit si při rekapitulaci událostí v závěru svůj odhad a tipovat, kdo je pachatelem. (hippyman)

(více)

Recenze uživatele Gavin87 k tomuto seriálu (1)

Hříchy pro diváky detektivek (1995) 

Mimořádně špatné herectví Dagmary jsem byl ochoten ještě překousnout. Ale její zpěv nikoliv !!! Její nemelodický hlas a jednooktávový rozsah je možná tak dobrý pro vyvolávání novinových titulků v prostorách metra, ale rozhodně ne pro film. Jednu hvězdu dávám za úvodní vstupy pana Kleina. Tento krimi seriál mě osobně nenadchnul. ()

Související novinky

Zemřel režisér Dušan Klein

Zemřel režisér Dušan Klein

10.01.2022

Ve věku 82 let zemřel oblíbený režisér Dušan Klein. Kvůli svému židovskému původu byl jako dítě internován v koncentračním táboře Terezín. V 50. letech se objevil v dětských rolích ve filmech Můj… (více)

Reklama

Reklama