Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michal Karfík (M. Vladyka) přebírá za nemocného učitele Lamače (J. Sovák) hodiny chemie v 8. třídě a způsobí výbuch. Naštěstí to ředitelka Martínková (V. Galatíková) nebere tak vážně. Jindra Jokl (M. Krb) nemůže otci (V. Brabec) odpustit, že odešel od rodiny, a tak mu s vyplněním přihlášky do učňovského oboru pomáhá Michal. U Povejšů převzala iniciativu definitivně matka (J. Preissová), která se rozhodla i přes otcovy (J. Hanzlík) protesty přihlásit Jitku (J. Janatová) na konzervatoř. U Hrdinů dojde k nehodě – malý Pepík (J. Kučera) vjede s kolem pod auto. Zranění, s nímž skončí v nemocnici, však není vážné. Ačkoliv bylo prokázáno, že Pepíkovu nehodu nezpůsobil řidič osobního auta, viní Hrdina (K. Augusta) soudce Olivu (J. Bartoška) ze zaujatosti. Nesnáze Jirky Olivy (M. Šimáček) se školou se stupňují. Trpělivost ztrácí i jeho matka (J. Šulcová) a chlapce trestá. Ten se rozhodne utéct z domova... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vladyka mi vždycky přišel trochu jako prkenný herec a i do současnosti na mě působí jako takový uťáplý jelimán. Tady mu ta role ale tak nesmírně sedne, že jsem rád za každý jeho screentime. ()

topi80

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při dialogu Augusty a Bartošky jsem si říkal, jak je to typologické herecké obsazení ještě důležitější (a tedy práce režiséra při výběru herců) než samotné herecké výkony a jejich vedení. Představte si, že by Bartoška hrál toho elektrikáře a Augusta toho soudce :-) ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*************************************************************************************************************************************topi80 Při dialogu Augusty a Bartošky jsem si říkal, jak je to typologické herecké obsazení ještě důležitější (a tedy práce režiséra při výběru herců) než samotné herecké výkony a jejich vedení. Představte si, že by Bartoška hrál toho elektrikáře a Augusta toho soudce :-)************************************************************************************************************************** TAK TO SI NEDOKAZEM PREDSTAVIT ani v HORORovom sne. :-DDDDDD vtipna epizoda KULT-oveho serialu 75% ()

Reklama

Reklama