Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jana (V. Žilková) se rozešla s Michalem (M. Vladyka) a ten to těžce nese. Snaží se o sblížení s Ajkou (M. Fišerová), ale ta už přítele má. Jana naopak našla oporu v Alešovi (A. Pyško). Uspořádali spolu pro děti výlet do přírody s bohatým programem. Učitelka Hajská (G. Vránová) navrhuje přeřazení Jirky Olivy (M. Šimáček) do vyrovnávací třídy. Ředitelka Martínková (V. Galatíková) si však nejdříve vyžádá jeho vyšetření v pedagogicko-psychologické poradně. Doktor Oliva (J. Bartoška) projednává pracovněprávní spor Karla Hrdiny (K. Augusta) proti Stavebnímu podniku. Zároveň si uvědomuje, že časté rozhovory s ním mají pro kolegyni Olgou Brechtovou (E. Hudečková) zřejmě hlubší význam. A Lamačova (J. Sovák) srdeční choroba se znovu přihlásila... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Po mnoha letech jsem se zase na jeden díl podívala. Některé herce bych raději neviděla ( např. Žilková), ale Vladyku, Sováka, Galatíkovou nebo Medřickou (a pár dalších)  vidím ráda vždycky. Vladyka má v tomto seriálu moc pěknou roli. A k tomu krásná a příjemná Markéta Fišerová. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že děcka nepobyla v přírodě delší dobu. S těmi dvěma potvorami by se kluci spolužáci mohli pořádně vyřádit a trošku jim tím srazit hřebínek. Až chápu, že Jana Janatová po takhle nechvalně sviňácké roli už nedostala příliš mnoho dalších. Mrzí mi to jen ohledně toho, že ve svých 20-25 musela být fakt kočka. ()

Reklama

Reklama