Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naposledy se setkáme s nestárnoucím vyznavačem ženských půvabů, který neztratil ani po letech ze svého šarmu ani špetku... Miloš Kopecký v roli věčného záletníka v závěrečném příběhu volného cyklu oblíbených hudebních komedií. Mnozí z vás si jistě vzpomínají na příběhy Alfonse Karáska. Příběhy věčného svůdce žen plné veselých historek, písniček i láskyplných vztahů a zdravého mužného úsilí okouzlit ženu patří již řadu let k televizní klasice a při každém uvedení se vždy setkávají s velkým diváckým ohlasem. Pro hlavní roli si zvolil režisér Zdeněk Podskalský jako vždy aktéra nejpovolanějšího, vynikajícího herce Miloše Kopeckého. Tentokrát čeká na Alfonse Karáska důležitý úkol – zasvětit do umění svádět dívky svého mladého chráněnce, který je v tomto oboru ještě velmi nezkušený. Příležitost se naskytne na mysliveckém honu... (Česká televize)

(více)

Recenze (79)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Někdo honí zajíce,jiný holky, někdo zpívá, někdo se baví.No když ta leč byla poslední,tak to zase nebylo tak špatný a faktem navždy zůstává,že z Janou Paulovou bych si taky nějakou tu leč střihnul. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Taková ta průměrná česká komedie se zpěvy a tanci...Takhle se v Československu kdysi dělala (tuctová) zábava... (Miloš Kopecký natočil takovýchto rolí spoustu a pan Podskalský takovéhle oddychovky přímo sypal z rukávu...) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tento megamix rozjuchaného socialistické popíku a řízné dechovky, zvýrazněný příšerným hereckým zpěvem (s výjimkou Jiráskové a Nekudy) je natolik trapný, až je skoro geniální. Bylo mi velkým potěšením sledovat, kterak si herci užívají své šílené výstupy a kterak neustále sypou hlášky z rukávu: „Snad byste, doktore, nechtěl schválně střílet po lidech. To vám nestačí ty, co trefíme omylem?“ ()

sud 

všechny recenze uživatele

Poslední eskapády Alfonse Karáska sice už nepůsobí tak svěže, jako v prvních dvou filmech, ale oproti To byla svatba, strýčku! je to určitě zlepšení. Sice mi tu moc nesedí Jiřina Jirásková a gagy se několikrát opakují (seník), Petr Nárožný coby vousatý hajný nemá chybu, Jana Paulová byla opravdu pěkná a Miloš Kopecký svůj šarm neztratil. 60%. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Nahá ženská do revíru nepatří. Zvěř z toho dostává deprese a slepice nenesou." Tenhle Karásek by mohl být nejlepší ze všech. Má totiž nejlepší příběh a písně jsou do scénáře na rozdíl od předchozích dílů zapojeny zcela přirozeně, Miloš Kopecký je stále šarmantní, navíc tady má k ruce neselhávající Jiřinu Jiráskovou a herecké obsazení zdobí i perfektní role Petra Nárožného či mihnutí se Luďka Nekudy. Jenže... Jenže způsob, jakým mě rozčilují nevýkony Jiřího Langmajera, Jany Paulové a místy také Miroslavy Pleštilové, je těžko představitelný. Tři a půl. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Žádné velké umění, ale Podskalský se ani nesnažil něco takového předstírat. Příjemná a oddechová zábava, která neurazí. ()

helianto 

všechny recenze uživatele

Málokdy se stává, že by poslední díl byl tím nejlepším. Poslední Alfons Karásek se vyznačuje mimořádným nadhledem, vtipnými dialogy hláškového charakteru a, v neposlední řadě, výborným výběrem hudebních vložek. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Poslední díl trilogie o Alfonsu Karáskovi. Zestárlý a mýty opředený svůdník Alfons Karásek (Miloš Kopecký) tentokrát učí svého nesmělého synovce Lojzíka (Jiří Langmajer, který oproti Copak je to za vojáka ze stejného roku hraje dost křečovitě a obzvlášť pohyb a tanec mu moc nejdou), jak jednat se ženami. Do vzniklých potíží se ale nejvíc zaplétá sám. Oproti předešlým dílům filmu uškodila barva a kulisy „zlatých“ 80. let, takže se s nostalgickým kouzlem starších černobílých dílů nedá srovnat. Taky herecké obsazení je podstatně slabší, alespoň písničky zůstaly dobré. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Krucinálfagot, voni mi s tou popmjůzik lezou až do hájovny !! Eště mi tady splašej vejra !! Asto, na ně !! Trheeej !! Trheeej !!" ;) ()

roswelll 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení v podobě čtvrtého, posledního pokračování příběhů Alfonse Karáska...velice vtipné, zábavné, výborné výkony všech protagonistů, myslím, že ze všech čtyř dílů ten nejlepší ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se příběh odehrává na mysliveckém honu na Konopišti, kde Alfons Karásek opět osudově potkává několik žen a s každou si musí aspoň.... střihnout duet :) Některé nové verze starších hitů zaváněly trapností (Holky z naší školky na recepci apod.), ale některé songy mě dostaly: Duhová víla v podání Libuše Geprtové s natáčkami a hlavně závěrečné Zvonky štěstí. Paulová nahoře bez... bylo to nutné? Celá "sága" o Karáskovi je fajn, tenhle díl je slabší. Pro mě zde ani tolik nezářil Milda, jako právě spíš ta Geprtová s Jiráskovou. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Když jsem slyšela, jak Libuše Geprtová zpívá o tom , že je Duhová víla a přitom nesla svému synovi polívku, tak jsem myslela, že se asi smíchy zblázním. Měla u toho takový správně utrápený výraz. Se smíchem jsem přestala až, když bylo po filmu. Jana Paulová měla docela odvážnou scénu. Ale neměla se za co stydět. Závěrečné Zvonky štěstí byly takovou třešínkou na dortu. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Poslední příběh ze série Alfonse Karáska je asi nejlepší. Díky skvělému hereckému obsazení a nezapomenutelnému obnaženému tělu Jany Paulové, která byla tenkrát fakt luxusní kus! ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

Miloš Kopecký je pro mne naším největším hercem a první role, která se mi při zmínce o něm vybaví, je právě nádherná lidská postavička Alfonse Karáska. Tento díl je můj vůbec nejoblíbenější a je velká škoda, že už se takovéto pohodové písničkové komedie vůbec netočí... Alfons Karásek pro mě nikdy nebyl žádnou tuctovou, ale naopak velmi kvalitní a milou zábavou. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Miloše Kopeckého mám rád. V tomto "filmu" se objevila velká plejáda úžasných herců... jakými jsou Nárožný, Jirásková, Langmajer ... Skvělý výběr písniček... dobře se u toho odpočívá. 60% ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Příjemná hodinka s Kopeckým a spol. v rytmu best of 80. let. Všichni zúčastnění umí celkem slušně zpívat, mladej Langmajer byl docela komik a musím konstatovat, že Jana Paulová je těžkotonážní sexbomba a rád bych se s ní válel v seníku nebo projížděl na loďce, takže mírný erotický podtext komedie měl u mě slušný úspěch. 3,5 z 5. ()

Reklama

Reklama