Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miloš Kopecký v roli neodolatelného miláčka žen ve druhém dílu volného cyklu hudebních komedií. Bývalého neodolatelného svůdníka Alfonse Karáska (M. Kopecký) vypravila manželka do lázní, aby si tam spravil náladu a nervy, a dokonce by si tam mohl najít i nějakou přechodnou známost. Jenže Alfons tentokrát nemá na zálety ani pomyšlení. O to víc se na něj v lázních ženy lepí. Zdá se, že jim nelze uniknout. Situace se ještě víc zkomplikuje po příjezdu mladé dámy (I. Janžurová), jejíž manžel (V. Menšík) je mimořádně žárlivý. Navíc v městě řádí sňatkový podvodník (V. Brodský), který je známý tím, že používá převleky. Bohužel, aby ženám unikl, začne se převlékat i Alfons Karásek. A příběh s pomocí známých melodií graduje... Úspěšná populární komedie G. Oplustila a Z. Podskalského pobaví diváky i po více než čtyřiceti letech od svého vzniku. (Česká televize)

(více)

Recenze (40)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Zde máme nezvratný důkaz, že Vladimíru Menšíkovi šlo ve filmu a televizi téměř vše - kromě zpěvu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Františkovy Lázně, i s jejich světoznámou léčbou neplodnosti, patrně nejsou ideálním místem odpočinku pro vysloužilého svůdníka Alfonse. Nicméně Alfonsovy úprky před ženami byly zábavné, stejně jako s amatérskou radostí zazpívané dobové hity, ale s politováním musím konstatovat, že přítomné dámy většinou moc krásy nepobraly. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je to úplně jiné a myslím, že v řadě ohledů lepší než první díl. Především díky tomu, že humor tentokrát nepáchá pouze Miloš Kopecký, ale zdatně mu vypomáhají Vladimír Menšík, Vlastimil Brodský, Jiřina Bohdalová, Iva Janžurová i Helena Růžičková. Příběh je prostota sama, ale Kopeckého převleky nemají chybu. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Hravá i dravá lázeňská taškařice se zpěvy a převleky, obsazená plejádou vynikajících filmových komiků, mezi nimiž se ovšem neztrácejí ani emeritní členové prvorepublikové éry, především šarmantní Ella Šárková, Věra Ferbasová a Václav Trégl. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Proti prvnímu dílu sice obrat o 180°, ale příběh si uchovává svěžest a vtip. A trpaslík Vladimíra Menšíka je nezapomenutelný:-) Režisér Zdeněk Podskalský si zahrál roličku jednoho z podezřelých - seděl u výslechu na policii jako lékař. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Daleko lepší, než 7 sedm žen. Příběh záletníka, který nechce záletničit, ale ženské se na něho lepí jako mouchy na mucholapku, doplňují ještě postavy profesionálního svůdníka, nadrženého dědečka a hlavně důvodně žárlivého manžela v Menšíkově podání (jehož trpaslík je skutečně vynikající, zvlášť když má tabákovou). Dobře fungují fragmenty populárních písniček, hra s návštěvníky tuším Františkových lázní, které nechali tvůrci dívat se v davech, takže to má jakousi patinu hry ve hře a pro hru, a odsýpá to skutečně skvěle a vtipně. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Volné pokračováni Sedmi žen Alfonse Karáska. Milostnými avantýrami zmožený Alfons Karásek (Miloš Kopecký) se jede zotavit do lázní a o nějakých milenkách nechce ani slyšet. Naneštěstí jede do sanatoria, kde se lečí hlavně ženské problémy a záhy se stane obětí doslova nájezdů slaměných vdov, hledajících odreagování. Snaží se jim prchnout v různých převlecích a abyste se nenudili, připlete se do toho všeho zmatku ještě sňatkový podvodník zvaný Manekýn (Vlastimil Brodský), operující také v převleku a žárlivý manžel Ivy Janžurové Vladimír Menšík, který ji sleduje, jak jinak než v převleku (zvlášť výborný je jako zahradní trpaslík!). Neméně skvělé pokračování televizní hudební grotesky, opět zazní populární songy, uvidíte ještě kvalitnější herecké obsazení a zasmějete nad výbornými gagy! ()

roswelll 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší podívaná, než první díl série o Alfonsu Karáskovi. Pan Menšík v roli žárlivého manžela excelentní, vlastně jen v prvním díle je Alfons Karásek jako lovec žen, další tří dily nesou jeho pověst o svádění a vznikají tím velice zábavné situace. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Osobitý Podskalského rukopis je zde znát v každé minutě. Není to Karásek vtipný jako jednička, ale taky pobaví. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Pokračování úspěšné komedie o záletném Karáskovi, kdy tentokrát jede do lázní on a nahání ho tam spousta žen, že nemá čas si ani chvíli vydechnout. Co tam předvádí Vladimír Menšík v roli žárlivého manžela, to opravdu nemá konkurenci!! Neuvěřitelnej satan!! ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Hudební crazy komedie, která byla tak divná, až byla i celkem zábavná. Příběh žádný, děj neuvěřitelný, v podstatě jen sled gagů povětšinou s převleky. Naproti tomu je film skvostně obsazen a Menšíkův trpaslík zcela výjimečný. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Zdaleka ne tak dobré jako první díl, tohle bylo spíš scifi a ne ze života jako ten první díl... přesto sranda s kupou českých písniček. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Druhý díl z volné čtyřdílné série o Alfonsi Karáskovi. Tentokrát do lázní neodjíždí manželka, ale hlavní hrdina - vyléčený proutník - Miloš Kopecký. Hned od začátku na něj začnou útočit ubytované ženy, nejvíce pak Iva Janžurová, kterou pronásleduje její žárlivý muž Vláďa Menšík. A pak je tu nepoučitelný sňatkový podvodník Vlasťa Brodský. Tento díl má zase docela milé písně, ale už to nemá ty pravé koule jako měl první díl. Je to ve všech směrech slabší, od námětu přes písničky až po herecké výkony. Přesto milá krátká komedie. ()

Reklama

Reklama