Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo zavraždil režiséra Weyra? V prvním příběhu je ve své vile zavražděn režisér Weyr (R. Brzobohatý). Smrt zprvu vypadá jako sebevražda, protože Weyr zemřel po požití většího množství léku, který užíval. Prokáže se ale, že šlo o vraždu... Které z pravidel bylo porušeno? Koho nakonec policie usvědčí jako pachatele? Záhadu pomůže rozřešit zpěvačka Eva Adamová (Z. Adamovská), která jako hlavní postava prochází všemi deseti díly tohoto detektivního cyklu. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Radek Brzobohatý coby režisér – proutník, jeho synek Zounar ještě s culíkem a šrámem na ksichtu, žárlivka Adamovská, šmírák Kopřiva a sexy Vendulka- celkem solidní sestavička herců a hereček v doprovodu Zedníčka s Kostkou. Kdopak otrávil starého „Don Juana“ – no to je na vážených divácích, zda na to přijde…Na tohle jsem kdysi čuměl jako děcko a první Hřích byl celkem slušnou leč průměrnou podívanou. V tehdejší (i dřívější) době bylo natočeno mnohem více lepších detektivních seriálů. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl Pátera Knoxe není nijak extra povedeným a napínavým dílem. Zlata Adamosvská je nejvíce podezřelá z otrávení postaršího režiséra, který hodlal mladou herečku, která chodila s jeho synem, vyměnit za jinou. A Zlata se vyskytla v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. V podstatě není tu pořádně co hrát, nejsympatičtější postavou je detektiv Petra Kostky, zaujme možná mladý Zounar a šmírovský pozorovač hvězd Kopřiva. Rozhodně slabý start série. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Herci nehrají, ale deklamují... Plytké dialogy... Režisér chtěl pro roli voayera Luďka Kopřivu, byl ale varován že už je nemocný má Parkinsonovou nemoc a přestává si pamatovat. Přesto to riskl, ale při vysíláni docházelo k situacím kdy mu museli herci napovídat, když se v roli ztratil, připomínám že šlo o živé vysílání. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z dílů pátera Knoxe jde o jeden z těch lepších dílů, kde máme široký okruh podezřelých a konečně někoho napadlo, že věčně se do vyšetřování se motající Adamovská by třeba mohla být i pachatelkou (ale podle toho, jak nad ní Kostka skoro od začátku slintá, tak to vypadá, že jako vážně podezřelá asi prakticky braná není), i když pro jistotu ji obviňuje jiné pochybné individuum, které na konci taky čeká popotahování s úřady. Jinak ten její zásadní postřeh, který vedl Kostku k vyřešení případu, na co si ta ženská hraje, že dělá nějaký nesmyslný úvahy na základě nějaký tuctový fotky v novinách? (přitom ani jednoho z protagonistů fotky nezná) ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nostalgie jako prase. Dodnes si pamatuji, jak jsem jako devítiletý koukal na televizní premiéru tohoto seriálu. Moc se mi líbila Zlata Adamovská, což mi vydrželo dodnes. Ani nevím, jestli jsem pak viděl nějaké opakování, ale třeba vyřešení záhadné věty "Petra je t" jsem si dobře pamatoval. Samozřejmě to není žádný zázrak, ale komorní detektivky mám celkem rád a tento seriál budu určitě sledovat znova. ()

Eire 

všechny recenze uživatele

Site horucou ihlou 90-tych rokov... ked uz nebol socik ale este nebol kapitalizmus... Zlata Adamofska moooc slabaaa... 35% ()

Reklama

Reklama