Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve velkokapacitním kravíně hynou telata, což se Jiří Vydra (J. Abrhám) s veterinářkou Víchovou (I. Chýlková) snaží společnými silami vyřešit. Rozhodnou se pro použití experimentální vakcíny, jejíž výsledky jsou nejisté. U Víchových vrcholí manželská krize a Marta (N. Konvalinková) hledá útěchu u mladého učitele Adama (V. Vydra). Dramatické situace se nevyhnou ale ani rodině Stehnových. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této epizodě uvidíte kolaps Kratiny ("Já z tebe udělám sněhuláka!"), a to dokonce několikrát. Nadšenci ocení Chýlkovou a její pokus o nápodobu lizarda (již v rekapitulaci na začátku dílu). ()

Zajímavosti (1)

  • Při rekapitulaci předchozího dílu je ukázána konfrontace mezi Vydrou (Josef Abrhám) a Stehnem (Marek Vašut), avšak je naprosto rozdílná od té, která byla ukázána v předchozím díle. V díle Oči na kolotoči () Stehno praští Vydru sedícího na motorce a ten se i s ní svalí napravo do příkopu, v rekapitulaci ale vidíme Stehna jak praští Vydru a motorka padá vlevo na silnici a Vydra napravo do příkopu. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama