Reklama

Reklama

Druhý dech


Na koho to slovo padne (E12)

(epizoda)

Obsahy(1)

Kateřina Vydrová (I. Chýlková) přišla podruhé do jiného stavu, rizikové těhotenství však při své povaze jen velmi těžko snáší. Jiří Vydra (J. Abrhám) utrpí profesní porážku a jeho konflikty se Sýkorou nabývají osobní roviny. Verunka Stehnová (V. Žilková) tráví volno u rodičů na Slovensku a uvědomuje si, že její manželství byl omyl – problém je ale s dětmi, které jsou stále u Stehnových. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle je má oblíbená scéna. Abrhám volá domů těhotné Chýlkové, ta to však nebere. On propadne panice a okamžitě vyrazí na své motorce domů. Jízda smrti začíná, jeden akční záběr střídá druhý, "Francouzská spojka" jen tiše závidí. Nakonec vběhne domů, celý uřícený, a Chýlková tam pohodička, tabáček sedí a drží hrneček. "Copak tys neslyšela telefon?" - "Ano, ale já tady teď musím držet ten hrneček a to ouško, aby se to hezky slepilo..." ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se dost opakuji, ale ten seriál někdy ještě před polovinou dech ztratil. Nemohu popřít, že ty osobní a vztahové konflikty jsou zaznamenány bravurně, ale nějaký ten příběh se nám kdesi ztratil v epizodování. A celý ten problém v řetězci "příliš kvalitní mléko - v mlékárně ho nechceme - v obchodě není šlehačka" by stál za mnohem více scén. ()

Reklama

Reklama