Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svatoplukovy idylické začátky v malebné kuchyni horského hotýlku jsou nenávratně pryč. Nyní stojí před významným lázeňským hotelem Grand, v jehož kuchyni, připomínající spíše továrnu, dostal Sváťa (J. Dvořák) příležitost uplatnit se coby zástupce šéfkuchaře. Jiný kraj, jiný mrav. A tak náš hrdina ihned narazí na nevraživý postoj personálu, který v něm vidí „koně" vedení a ředitele zvláště (J. Vala). Svatopluk se dostal poprvé do podniku, kde se vaří dieta, a toto téma, nebo lépe řečeno jeho hlavní představitel – nesnášenlivý a zhrzený kuchař Livora (I. Racek), se stane pro Svatopluka hlavním zdrojem konfliktů a následných rozpaků... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

topi 

všechny recenze uživatele

Z toho nádhernýho žrádla, co tam připravovali na všechny způsoby, jsem dostal takovej hlad, že jsem ihned atakoval svoji lednici, i když takový dobroty jako v hotelu Grand tam nebyly :D A teď něco k dílu samotnému - Kuřátko versus Livora, toť mistrovské napětí, Ilja Racek to tam pěkně rozpálil! ()

Reklama

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

, Zajimave z horskeho hotelu sup do takoveho kolosu...zajimava je role sefkuchare. A ilja racek jako vzdy exceluje. Myslim, si ze meli zustat v hoteu na horach nebo se presunout nekam na Slapy, proc? Ten velkej hotelovek kolos se spoustou anonymních lidí pusobí uplne jinak nez "kuchyn" plna hercu. Svata uz vlastne nevari, jen uklizi. Rozhodne to neni takovej pohled jako kdyz chystal snidani pro celej hotel. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně rozpačitý díl. Ostatně i sám Dvořák v úvodu mluví o Dietlově pohádce, že se Sváťa dostane zrovna do Puppu. Konflikt v podstatě nulový, Racek nemá moc co hrát, dokud ho Sváťa nevyhodí za šváby v kuchyni. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nestrkejte mi pracky na krájecí stůl!" "Nedělejte z toho western!" Svätopluk zmenil pôsobisko, s tromi kuframi sa spotený dovlečie cez celé Karlove Vary do echt nóbl grandhotelu a okamžite čelí neprívetivo naladenému kolektívu pod vedením démonického majstra diéty Racka, v čom mu pomocnú ruku nepodá ani mäkký a zodpovednosti sa úspešne vyhýbajúci šéf kuchyne Augusta, ani opatrný riaditeľ hotelu Vala, takže nášmu hrdinovi nezostáva, než sa spoľahnúť na vlastné asertívne sily a dôvtip. Klikači v štúdiu sa vytešujú z nejakého aktuálneho hokeja, takže od nich nejaká extra pomoc tiež nehrozí. Veľmi dobrý diel, konfrontácie Dvořák/Racek je radosť sledovať. Štyri šváby jako pecka vod meruňky, ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama