Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svatoplukovy trable v kuchyni lázeňského hotelu Grand neberou konce. Po nesnášenlivém šéfovi diety Livorovi z předchozího dílu se nyní rozhodl šéfa Sváťu (J. Dvořák) pozlobit kuchař Venca Macák (J. Bruder). Láska k pivu ho naučila vychytralým způsobům, jak s nesmírně důvěryhodným a solidně vypadajícím výčepním (S. Beneš) směňovat potraviny z kuchyně za láhve svého oblíbeného nápoje. Ten pak Macák rafinovaně v kuchyni konzumuje. Důsledkem jsou zkažená jídla a rozhořčení návštěvníci restaurace. Když se však Svatopluk pokusí došlápnout si na něj, narazí. Venca je mnohem vychytralejší, než se čekalo, a personál uvítá jakoukoli půtku s Kuřátkem jako příjemné zpestření nudného pracovního procesu. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Nick321

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna, jak si  Jiří Bruder stále chodí pro další pivo a neustále tam něco zapomíná, mě pobavila. :D Venca Macák je zkrátka iluzionista, Houdini hadr- umí nejenom zmizet a zase objevit pivo na povel, být ožralý jak prase a rázem na to zas střízlivý, ale i se dle libosti objevovat a mizet. A jinak ti kolegové jsou taky liboví. Sváťu nechají vymáchat úplně ve všem, a když je jim ouvej, tak si samozřejmě vzpomenou jako "nejlepší kamarádi". Klasika. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sváťa měl tolik šancí opilého kuchaře odhalit - jestli měl podezření, mohl hledat tu flašku piva ještě před Vencou, proč se nešel podívat do lednice, kde by našel prázdné lahváče, taky nechápu, a jak tu někdo zmínil přede mnou, už tehdy existoval alkohotester. Navíc by mě zajímalo, jak pašovali zpět ty prázdné flašky a co z toho měl ten pingl, který riskoval nejvíc? Když maso si nosil domů šarmantní výčepák? Ale jinak pan Bruder měl pěkný splávek, to jo, a myslím herce, protože je tam několik záběrů, jak to jede skoro naráz na dno. A dostane se nám Sváťovy svatby před Puppem. ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jiří Bruder ve své roli skvělý, ale jinak se celá epizoda motá v kruhu, kdy se Sváťa věcně snaží nachytat opilého kuchaře a všechny pokusy selžou, ostatní mu pomáhat odmítnou, ale pak se tam rozčilují, že jim srazili prémie - když se nedá vina přiřadit konkrétnímu člověka, tak hezky spravedlivě všem, když ho tam tak pěkně kryjou, proč by měl srážet peníze Augustovi nebo Dvořákovi, kteří dané jídlo určitě nepřipravili? A jak tu vícekrát padlo, Sváťa se snaží jeho opilství složitě dokázat, ale jednoduchý způsob jakoby neexistoval, i když by bylo jasno hned v první scéně. Jinak to slavné rozhodování, tady je vidět, jak "zásadní" věci Dvořák řeší, protože většina rozhodnutí nikam nevede, Bruder se otřepe nebo Dvořákovi odsekne a on je tam, kde byl předtím. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Každej pořádnej kuchař musí zavlažovat!" Svätopluk sa žení, sťahuje do svojho a bojuje proti alkoholu na pracovisku. Ten totiž zapríčiňuje nevídaný šlendrián v podobe hromadiacich sa reklamácií od hostí z valutovej cudziny. Šéfkuchár Augusta je alibistický, kolegovia v bielom nechcú byť za bonzákov a preto náš hrdina pátra na vlastnú päsť, až vypátra alkoholicko-rozkrádačský kriminálny komplot trojice Bruder, Beneš, Luťanský. Hodne zábavná epizóda za štyri pripálené kôprové omáčky. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama