Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do hotelu nečekaně přichází kontrola, která se již od počátku zaměří výlučně na kuchyň. Že šlo o udání a že to byl patrně v minulém díle propuštěný „pivař" Venca Macák, si lze snadno domyslet. Hned zpočátku musí Sváťa (J. Dvořák) řešit choulostivou a takticky náročnou situaci s nedostatkem masa, které zřejmě zašantročil skladník (J. Lír), i to, jak se ke kontrolorům zachovat. Zda něco „drobného" nabídnout... Epizoda vrcholí situací, která by se mohla po právu stát žalozpěvem na lidskou vděčnost. Kontroloři objeví tzv. drobné nedostatky a naúčtují pokutu. Místo nevinného Edy (A. Navrátil) vezme na sebe placení Sváťa. Ředitel šéfkuchaři (K. Augusta) nařídí, aby mu peníze vrátil na odměnách. Leč, sliby – chyby... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nezdržujte se s tím, soudružko! Když budeme něco chtít, tak si to koupíme!" Do hotelu dorazí Volga obávaného orgánu ŠOI (štátna obchodná inšpekcia) a traja nepríjemní páni (Teplý, Koloušek, Stehlík) s kufríkmi zamieria do kuchyne vážiť hovädzinu, šľahačkové poháre a kávový sóc. Pracovný kolektív neskrýva znechutenie z ich návštevy a aj s vedením napäto očakávajú výsledky kontroly, priebežne zvažujúc nejakú formu úplatku. Augusta opäť vynikajúci alibista. Napínavý dej klikaním a komentármi posúvajú reálni zamestnanci grandhotelu, v ktorom sa seriál nakrúcal a účastníci spartakiády. Štyri kávy alebo čaje, ovšem bez úsmevu. ()

Šimpy

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková zajímavost, nebo možná chybička....v kanceláři u ředitele visí vedle dveří asi kalendář s dívkou v červených plavkách (je vidět i v předcházejícím díle i v následujícím)...v tomto díle také. Ovšem, když u ředitele je inspekce a kuchaři, aby podepsali protokol, na zdi je najednou dívka ve žlutých (zlatých) plavkách. Říkám si, tak strhnul list kalendáře. Jenže, když si v zápěti pozve do kanclu Sváťu a Bohouše, už tam opět visí dívka v červeném. :-) ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvorak je osoba na svem miste, takovej nenapadnej herec...kteremu tu jeho nerozodnost clovek veri. Jedine co mu moc nejde jsou ty sceny s manzelkou (ty vypadaj spis jak se sestrenici, no co nikdo neni dokonalej). Ale uz mi to prijde, jako velika politika....nicni zaber na hotel kde se delaji vecere a kde se Somr rozciluje na Svatu byly proste lepsi. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama