Reklama

Reklama

Rozpaky kuchaře Svatopluka

(seriál)
  • Československo Řekni ano, řekni ne (pracovní název)
Československo, 1984, 13 h 41 min (Minutáž: 52–73 min)

Kamera:

Jiří Lebeda

Hrají:

Josef Dvořák, Kateřina Macháčková, David Matásek, Josef Bláha, Dagmar Havlová, Zuzana Bydžovská, Stella Zázvorková, Jiří Vala, Karel Augusta, Jiří Bruder (více)
(další profese)

Epizody(13)

Populární cyklus televizních komedií z kuchařského prostředí z roku 1984, který byl výjimečný v tom, že diváci měli možnost rozhodovat o dalším ději a jednání hlavních hrdinů. Využití tohoto principu při premiéře bylo novátorské a vzbudilo tehdy velký ohlas. (Česká televize)

Recenze uživatele rigby k tomuto seriálu (1)

Rozpaky kuchaře Svatopluka (1984) 

Na svou dobu zajímavý experiment, který se podařilo uskutečnit s dnes již takřka archaickým technickým vybavením, jež dneska musí zejména pro mladší ročníky působit hodně úsměvně. Ale vzpomínám si, že kdysi to byl velmi sledovaný a populární pořad, který rozhýbal jinak stojaté vody tehdejší televize. Dokonce i já jsem se jako malý kluk mohl dívat! Obsahově se ale jedná o velmi slabou omáčku, kdy není téměř co sledovat, protože většina záběrů je nudně statických a velmi velmi dlouhých. Ale to u zábavných pořadů bývá, přece jen se nejedná o nějaký seriál, ale jen a jen o zábavu. I když i té mohlo být víc. ()

Související novinky

Zemřel režisér František Filip

Zemřel režisér František Filip

09.01.2021

Ve věku 90 let zemřel český režisér a scenárista František Filip. Zprávu o úmrtí plodného tvůrce televizní produkce přinesla Česká televize. Absolvent pražské FAMU má k dnešnímu dni na svém kontě na… (více)

Reklama

Reklama