Reklama

Reklama

Rozpaky kuchaře Svatopluka

(seriál)
  • Československo Řekni ano, řekni ne (pracovní název)
Československo, 1984, 13 h 41 min (Minutáž: 52–73 min)

Kamera:

Jiří Lebeda

Hrají:

Josef Dvořák, Kateřina Macháčková, David Matásek, Josef Bláha, Dagmar Havlová, Zuzana Bydžovská, Stella Zázvorková, Jiří Vala, Karel Augusta, Jiří Bruder (více)
(další profese)

Epizody(13)

Populární cyklus televizních komedií z kuchařského prostředí z roku 1984, který byl výjimečný v tom, že diváci měli možnost rozhodovat o dalším ději a jednání hlavních hrdinů. Využití tohoto principu při premiéře bylo novátorské a vzbudilo tehdy velký ohlas. (Česká televize)

Recenze uživatele j.sorensen k tomuto seriálu (1)

Rozpaky kuchaře Svatopluka (1984) 

Moc dobře si pamatuju, jak jsem jako malej kluk, blikal jako zběsilej. Ale už si nepamatuju, jestli se mi to vtedy líbilo, nebo ne. Tak jsem to teď zkouknul skoro po 30ti letech a musím konstatovat, že jsem v rozpacích, stejně jako kuře tehdy, ale tady mi nikdo nezabliká, ani nezakliká tlačítkem na desce. První řada v hotelu Slovan ve Špindlu, byla výborná. Normální život začínajícího kuchtíka, se všim všudy a hlavně dobrym kolektivem a poměrně zajímavými příběhy. Druhá řada v Puppu, až na vyjímky, kuchtík - pivař pobavil, už celkem nudila, ale ještě to šlo. Až na to, že snad třetina záběrů byla na jídlo a vaření. No a třetí, to už byl jen socialistický patos, hledání viny a viníků, samý schůze a jen spousta keců, kuchyň už byla vedlejší. Takže za Slovan 5*, za Pupp 3* a za Vltavu 1*. Takže za 3. ()

Související novinky

Zemřel režisér František Filip

Zemřel režisér František Filip

09.01.2021

Ve věku 90 let zemřel český režisér a scenárista František Filip. Zprávu o úmrtí plodného tvůrce televizní produkce přinesla Česká televize. Absolvent pražské FAMU má k dnešnímu dni na svém kontě na… (více)

Reklama

Reklama