Reklama

Reklama

Zábavný pořad s oblíbenými komiky Jiřím LábusemOldřichem Kaiserem jako účastníky netradičního televizního vysílání. (Česká televize)

Recenze (50)

golfista 

všechny recenze uživatele

Hodně hodně slabé. Rádoby TeleTele na ČT se hrubě nevyvedlo a je dobře, že už zmizelo. Srovnání s TeleTele není jako srovnání s nějakou kvalitou, ale prostě to tak je. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Kvalita se dosti výrazně liší díl od dílu. Každopádně na můj vkus místy příliš fekálního humoru. Velmistr Jaška je ovšem rulezoidní!:-) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Kaisera s Lábusem mám rád, ale je vidět, že jim to víc sedne jako hercům, než jako televizním "výrobcům" zábavy. Některé scénky jsou vtipné, ale převažuje trapnost. Ale pořád lepší, než např. takové Novotného pokusy o legraci na Nově. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré. Cyklus měl sice i svá hluchá místa, ale kratší scénky a zejména ty satirické byly naprosto přesné a vystihující. Reportáž o tom, jak muslimům pouštěli majora Zemana a oni nemuseli myslet, připomíná Telata Telata. Geniální Štepán Jaška a jeho překrásná žena Zdena :-) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých scének a a povedenějších fórků nemůže nijak zachránit tento pořad, na němž je jasně vidět, že oba hlavní účinkující, byť jsou docela dobří improvizátoři, už mají svá nejlepší léta za sebou. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale co si hlavně pamatuju z tohoto opravdu vtipného pořadu( jak vidím tento názor se mnou sdílí jen pár jedinců) je scénka s OSOU.Nechápu to ale vždy když si na ni vzpomenu vzbuzuje to ve mně záchvat smíchu. Je mi líto že to zrušili, protože po České sodě tady chyběl takový typ humoru.S Tele Tele se to srovnávat nedá, to je úplně úplně jinde a mnohdy za hranicí dobrého vkusu. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Zábavný pořad, který není pro každého (proto musel být odstraněn), ale duo Lábus-Kaiser zde překvapí účelností svého humoru. Není zde nouze o místy hodně odvážnou satiru, absurdní a černý humor. Výborně promyšlené jsou i vyhraněné charaktery jednotlivých reportérů a reportérek. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jedna scénka lepší než druhá, byla velká škoda, když se ČT zalekla a Zeměkouli zřejmě kvůli tomu, že se jí nesmál úplně každý, nemilosrdně zařízla. Dnes už je řada skečů naprostou klasikou (můj oblíbený poctivý nálezce, vražda mečem, neskutečně trpělivý stavitel modelů, "Gavarite pa ruski?" na Rudém náměstí... a mnoho dalších) srovnatelnou s tím nejlepším z Kouzelníka a já coby člověk beztelevizní doufám, že ČT jednou napadne tuhle srmšť vydat na DVD. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Když se rodina u obrazovky trhala smíchy (a já přes ten ryk téměř neslyšel televizního slova), tak jsem se vždy podivoval. Ono to bylo vtipné, někdy i dost vtipné, ale takové salvy smíchu, jaké se od nás z bytu ozývaly, si tento pořad nezasloužil. Je ale fakt, že dvojka to byla hodně povedená. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Golfista tento pořad srovnává s Tele Tele a dokonce si myslí, že jej kopíruje... to je vtipné, protože to byli Genzer se Suchánkem kdo se zcela jistě jak bych to jen řekl... ,,inspirovali'' nekonečným seriálem Tlučhořovic. Tenhle pořad byl celkem zajímavý, bavili mne ty obličeje Kaisera i Lábuse v podání jednotlivých postav... Některé výstupy byli lepší, některé slabší. Ono samo o sobě dost ovlivňuje to, zda divák má pány v oblibě či nikoliv... Za mně průměr, ale už nikdy nechci vidět striptýz Lábuse :-) ! * * * ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

JASNÁ PĚTKA! Satira na přítomnost, jaká zde chyběla, a zase už chybí, protože už se pořad nenatáčí a tedy ani nevysílá. Kaiser je geniální, Lábus skoro geniální. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nešlo o tak slabou záležitost, jak si někteří myslí. Chválím Lábuse s Kaiserem za odvahu. Nebáli se ničeho. Doufali v úspěch, který se myslím dostavil. Já jsem měl Zeměkouli svým způsobem rád. Škoda, že pořad už neexistuje. Společnost by se pobavila a dnešní mládež by poznala, jaký byl humor. ()

Johanka 

všechny recenze uživatele

Mě tento zábavný pořad bavil v jeho prvopočátcích, ale po nějaké době mě začal nudit. Je pravda, že výkony pana Lábuse a Kaisera byly někdy neuvěřitelně vtipné, ale asi se takový pořad nedá točit do nekonečna. Začíná pak postrádat vtip a to určitě i díky tomu, že docházejí nápady. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Nejslabsi zabavny porad s touto dvojkou..... necemu sem se zasmal, ale kvalit kouzelnika ci rulety to nikdy nedosahne.... ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Některé scény byly lepší, některé naopak vyloženě trapné, zejména ke konci (například Rudé náměstí). (80.) ()

Reklama

Reklama