Reklama

Reklama

Zábavný pořad s oblíbenými komiky Jiřím LábusemOldřichem Kaiserem jako účastníky netradičního televizního vysílání. (Česká televize)

Recenze (50)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jedna scénka lepší než druhá, byla velká škoda, když se ČT zalekla a Zeměkouli zřejmě kvůli tomu, že se jí nesmál úplně každý, nemilosrdně zařízla. Dnes už je řada skečů naprostou klasikou (můj oblíbený poctivý nálezce, vražda mečem, neskutečně trpělivý stavitel modelů, "Gavarite pa ruski?" na Rudém náměstí... a mnoho dalších) srovnatelnou s tím nejlepším z Kouzelníka a já coby člověk beztelevizní doufám, že ČT jednou napadne tuhle srmšť vydat na DVD. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Hodnotím Silvestrovský večírek Zeměkoule (vysíláno 30.12.2013 na ČT2). No to teda bylo originální! Hrůza. Samotný nápad různých rolí dvojice Kaisera a Lábuse mi osobně není vůbec blízký, no ale budiž. Proč však využívat cizí nápady a ty jakýmisi podivným způsobem parodovat? To není žádné umění. Když Lábus převyprávěl vyprávění Vládi Menšíka o vománkovém vínu, ještě to ujde. Ale scénka Holzmanna a Janžurové o prodeji lístků s maškarními maskami je navýsost trapná a ubohá. Nemluvě o šílené Lábusově písničce, kde przní moravské lidové písně, a Kaiserově parodii při písničce Karla Kryla Bratříčku, zavírej vrátka. A co tam propána dělal ten opravdový nefalšovaný striptýz? Nevkusné. ()

Reklama

troxor 

všechny recenze uživatele

Kaiser s Lábusem a jejich humor mi nikdy zvlášť neseděli. Tenhle seriál není výjimkou. Nevtipné scénky protahované až za hranici snesitelnosti, nápady vykradené odevšad a ještě špatně provedené! ČT co jsi to zase zaplatila? Nebylo by lepší raději v prime timu reprízovat jednoho ze svaté trojice Red Dwarf/Monty Python/ Česká soda nebo zakoupit práva na Futuramu? Sledovanost by byla rozhodně větší... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Golfista tento pořad srovnává s Tele Tele a dokonce si myslí, že jej kopíruje... to je vtipné, protože to byli Genzer se Suchánkem kdo se zcela jistě jak bych to jen řekl... ,,inspirovali'' nekonečným seriálem Tlučhořovic. Tenhle pořad byl celkem zajímavý, bavili mne ty obličeje Kaisera i Lábuse v podání jednotlivých postav... Některé výstupy byli lepší, některé slabší. Ono samo o sobě dost ovlivňuje to, zda divák má pány v oblibě či nikoliv... Za mně průměr, ale už nikdy nechci vidět striptýz Lábuse :-) ! * * * ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Kaiser s Lábusem jsou především mistři improvizace, což nejvíce prokázali v seriálu Tlučhořovi a v Ruské ruletě. Zde scénky musely být opatřeny scénářem a toho se pevně držet, což bylo zřejmě největším kamenem úrazu. Netvrdím, že jsem se párkrát nezasmál, ale nikdy pořádně od plic, tak jako v případě již zmíněných improvizačních pořadů. Reportáže mi přišly nudné a scénky občas úsměvné, ale někdy i trapné. Co bylo na Zeměkouli asi nejlepší byly jednotliví reportéři, jež Lábus s Kaiserem zahráli, např. Zdena Vrbná, Lumír Roubal, Kateřina Tuhá, Lubomír Táhlý a Zdeněk Přehrzdorský s hlasem Dr. Hnátka z Tlučhořů. Slabý průměr 45%. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama