Reklama

Reklama

Zábavný pořad s oblíbenými komiky Jiřím LábusemOldřichem Kaiserem jako účastníky netradičního televizního vysílání. (Česká televize)

Recenze (50)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Oproti zdejšímu průměrnému hodnocení si myslím, že si Kaiser s Lábusem v tomto projektu stále udržovali vysoký standard a polevovali jen zřídka. Jestli jsem ale něco už v době premiéry oceňoval, tak to byly opravdu hluboce promyšlené postavy fiktivních redaktorů. Před osmi lety bych klidně dal i těch pět hvězd, teď se moje hodnocení usazuje na rozumnějších čtyřech. Jinak srovnání s Tele Tele je v tomto případě celkem zavádějící. ()

troxor 

všechny recenze uživatele

Kaiser s Lábusem a jejich humor mi nikdy zvlášť neseděli. Tenhle seriál není výjimkou. Nevtipné scénky protahované až za hranici snesitelnosti, nápady vykradené odevšad a ještě špatně provedené! ČT co jsi to zase zaplatila? Nebylo by lepší raději v prime timu reprízovat jednoho ze svaté trojice Red Dwarf/Monty Python/ Česká soda nebo zakoupit práva na Futuramu? Sledovanost by byla rozhodně větší... ()

Reklama

Hever 

všechny recenze uživatele

Zvratkoidní kopa nudného, provařeného humoru ventilovaného prostřednictvím neuvěřitelně imbecilních scének, prokládaných zbytečným komentářem moderátora tak, že to celé vypadá jako nějaká parodie na zpravodajství. Dvojice Lábus - Kaiser vykrádají sami sebe s každým novým dílem...kde jsou ty časy, kdy Nova vysílala Ruskou ruletu? - Vtipný byl skutečně jenom první díl, zbytek čistočistá hrůza hrůz. A navíc: kdo se má třičtvrtě hodiny dívat na Lábusův zpocený rypák? ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Kaiser s Lábusem jsou především mistři improvizace, což nejvíce prokázali v seriálu Tlučhořovi a v Ruské ruletě. Zde scénky musely být opatřeny scénářem a toho se pevně držet, což bylo zřejmě největším kamenem úrazu. Netvrdím, že jsem se párkrát nezasmál, ale nikdy pořádně od plic, tak jako v případě již zmíněných improvizačních pořadů. Reportáže mi přišly nudné a scénky občas úsměvné, ale někdy i trapné. Co bylo na Zeměkouli asi nejlepší byly jednotliví reportéři, jež Lábus s Kaiserem zahráli, např. Zdena Vrbná, Lumír Roubal, Kateřina Tuhá, Lubomír Táhlý a Zdeněk Přehrzdorský s hlasem Dr. Hnátka z Tlučhořů. Slabý průměr 45%. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale co si hlavně pamatuju z tohoto opravdu vtipného pořadu( jak vidím tento názor se mnou sdílí jen pár jedinců) je scénka s OSOU.Nechápu to ale vždy když si na ni vzpomenu vzbuzuje to ve mně záchvat smíchu. Je mi líto že to zrušili, protože po České sodě tady chyběl takový typ humoru.S Tele Tele se to srovnávat nedá, to je úplně úplně jinde a mnohdy za hranicí dobrého vkusu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama