Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soubor třech povídek - o mumii, která zabíjí, o černé kočce jako poslu trestu a o kamenném monstru toužícím po lásce - je spojen postavou chlapce, který má být upečen a snězen. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Slušná antologie několika povídek (tři v jedné), která stále zavání osmdesátkovým feelingem. První je určitě nejlepší, dvě zbývající se můžou pochlubit snad jedině skvělými závěry, v nichž se ke slovu dostanou parádní monstra a do huby lezoucí kočka - obzvláště ta je nejlepším momentem celého filmu. Jinak si nelze nevšimnout pestrého hereckého obsazení, z něhož mladá Julianne Moore to hezky schytá a Steve Buscemi oživí prastarou mumii. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Strašne nudná antológia, hádam jedine čo ma na tomto filme bavilo bola konverzácia Janka s čarodejnicou, to bolo celkom vtipné. Žiadna z poviedok neoslnila. Múmia mala niekoľko slušnejších atmosférických momentov, ale nebola dotiahnutá do konca. Poviedka o diabolskej mačke zaujala príbehom, ale to vyvrcholenie mi prišlo viac vtipne ako temne. Posledný príbeh o hovoriacom gumenom monštre bol už troska mimo, to bola najslabšia a aj najhlúpejšia poviedka a i keď neoslnila žiadna, tie dve mali aspoň atmosféru, čo tato nemala. Určite to nebola tragédia, lebo aj snaha sa cení, ale po druhýkrát už túto antológiu vidieť nepotrebujem. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak za mě pohodová oddechová antologie která má sice rok vzniku 1990 ale spíš to na mě dejchalo ještě 80kama. Příběhově asi nic převratnýho ani originálního ale ani jedna z povídek nenudila. Tales from the Darkside: The Movie nabízí soubor tří povídek plus jednu která všechny spojuje. První povídka je o oživené mumii, druhá o černé kočce která zabíjí a nejde zabít a třetí o monstru o kterém je lépe nemluvit protože to je jinak váš konec. Spousta známých(ještě mladých) herců, nějaký to gore a na tu dobu kvalitní efekty. Jen ta propojovací povídka mohla dopadnout trošku jinak ale jinak spokojenost. klidně dám slabší 4hvězdy. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Ze všech povídkových filmů, co jsem viděl, je tenhle asi bezkonkurenčně nejslabší. Kromě mumijácké první části to stojí strašlivě za hovno a v roce 1990 používat gumová monstra ze 60. let je opravdu pouze pro příznivce guilty pleasure, případně pro velkou a opilou skupinu diváků na nějakém nudném večírku. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Horrorová filmová antologie s ještě osmdesátkovým oparem, to člověka jako já hodně natěší. Jenže pak u toho zdechne nudou. Když je z filmové povídkové antologie nejlepší propojovací příběh, je něco špatně. Zaujme tak akorát první povídka a to hlavně hereckým obsazením - Slater, Buscemi a nebezpečně kučeravá Juliane Moore. Jasně, ve druhé povídce je parádní scéna s kočkou lezoucí ústy do lidského těla, jenže tady je obrovský předpoklad, že než se k tomu divák dostane, tak usne nudou. O čem vlastně byla ta třetí povídka? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Prostřední příběh "Kočka z Pekla" je adaptací stejnojmenné povídky Stephena Kinga. (Terva)
  • Stephen King a George Romeo odmítají spekulace, že film měl být snímek součástí série Creepshow. (Terva)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Reklama

Reklama