Reklama

Reklama

Tvá neznámá

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vale a Alex se seznámili díky textové zprávě poslané na špatné číslo a pak se do sebe virtuálně zamilovali. Nemají přitom ani tušení, že se ve skutečnosti dobře znají. (Netflix)

Recenze (4)

inquiaust 

všechny recenze uživatele

53%? Upřímně nechápu hodnocení tohoto filmu. Zvažuju, jestli film nedám mezi mé nejoblíbenější. Upřímně mě zasáhla romantická část(a to jí většinou tolik nemusím) a hlavně část o plnění snu. Protože v tomhle má problém doslova většina populace. U tohoto filmu si člověk zapřemýšlí, co ho vlastně naplňuje a ještě ho to inspiruje. Dokonce jsem během filmu vymyslel sám něco kreativního. A navíc ukazuje problémy dnešní doby a jak je překonat. Ano, není to moc reálné, ale je to romantický film, to od něj neočekávám. Ukazuje to, že život lidí zavede stezkami, které vypadají velice nepravděpodobně. Ta nereálnost je na tom právě krásná. Dávám 100%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to hodne barevne s energii teenageru. A predvidatelne s mnoha klise, takze jsem mel pocit, ze jsem to videl uz  nekolikrat predtim. Krome hlavni hrdinky,ktera ma zvlastni charisma. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako som čakal. Podľa popisu to vyznievalo ako typická študentská komédia, ale napokon to bolo celkom nápadité a miestami aj originálne, hlavne čo sa dialógov týka. Škoda, že rovnako originálna nebola aj tá schéma, ktorá svojim spôsobom spadala do totálneho klišé, ale čo sa dá robiť. Napriek tomu to bolo celkom pozerateľné a dilematická zápletka na pomedzí internetu a reality tomu dodalo výbornú iskru. Solídne 3* ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický film o teenagerech pro teenagery. Nešlo v něm jen o lásku, ale taky o sny, které máme a postupně se jich z nejrůznějších důvodů vzdáváme. Plusem je určitě mexická produkce,  dává to vlastně obyčejnému příběhu nádech něčeho "jiného". Sedla mi hlavní hrdinka Vale, Alex už tolik ne, ale to je samozřejmě otázka vkusu (myslím herce). ()

Reklama

Reklama