Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reacher je při návštěvě malého města Margrave v Georgii neprávem obviněn z vraždy. (Prime Video)

Recenze (23)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

......ten prvý dojem pre mňa nič moc-chlapík sympatický -  "korba" ,ale či to nebolo aj na škodu-filmový J.R. v stvarnení T.C. bol svojím vzhľadom uveriteľnejši ako analytik a fyzickým-bojovým prejavom prekvapoval - vzhľadom na vzhľad  - ale tento predstaviteľ hromotlk typu Dwayne Johnson - od začiatku neverbálne hovorí:dávajte si pozor na držku - čiže to tajomno išlo do prdele ....nehovoriac o tom,že tento predstaviteľ sa na charizmu Toma Cruise-a nechytá ...ani zďaleka.... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proboha, on nemá Snapchat, Facebook ani Instagram. Na změny zvyklý syn vojáka, který svobodně cestuje po Spojených státech, nespoután závazky. Když se mu někde líbí, zakotví. A jakmile zavětří bezpráví, nedokáže jen tak sednout na další autobusový spoj. Nemá hypotéku, pojistné nároky, bankovní účet ani řidičák. Jediný důkaz, že nějaký Jack Reacher existuje, je ten, že sedí na policejní služebně. Tedy přímo v cele, protože ho zatkli předtím, než jeho obří tělo mohlo ochutnat místní vyhlášený broskvový koláč. Postava samotáře z pera Lee Childa i agresivní mukli ve vězení varuje, že by měli raději couvnout. Marně. A vzápětí už Reacher vyšetřuje v americkém zapadákově Margrave sérii vražd, kdy jedna z nich se pro něj stane až nečekaně osobní. A to se jen toužil podívat na místa spojená se známým bluesovým muzikantem. Rozjezd fajn, líbí se mi, že si tvůrci na nic nehrají a předkládají správně oldschoolovou a přímočarou podívanou. A fanoušky předlohy musí těšit, že zpracování hlavního charakteru je podstatně bližší než ve filmové podobě s Tomem Cruisem. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Hora svalov s medzinárodnou minulosťou, ktorá rada ukazuje, aká je chytrá a pekná... a ktorá rieši jednu mŕtvolku na jednom malom mestečku. Bitky sú ok a na machovstvo by som si zvykla, len to malé mestečko pre mňa nemá veľmi potenciál, lebo už v pilote musia príbeh hrozne barličkovať, aby ho tam mohli zasadiť. E2 ešte pozriem. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otevírák jako blázen. Seriálový Reacher je fyzicky daleko přesnější předloze a přitom to není zdaleka tak prkenný kolohnát, jak to v prvních minutách na začátku vypadá. Tvůrcům se daří navodit solidní atmosféru chlapácké detektivky, optimálně vybalancovat chytré hlášky v kopě s těmi zábavnými a na závěr to okořenit pořádnými fighty. Jedeme dál. ()

ChuckOnly 

všechny recenze uživatele

vedle té šaškárny s trpaslíkem scientologem cruisem úplné blaho.... toto je reacher jak má být a nedělá knížce ostudu a ani to není woke... a to jsme v roce 2022. Že by z muriky ještě mohl přijít dobrý seroš? Alan je přesně ten ultra nakorbený borec jaký má reacher být. Snad to v dalších dílech neposerou. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Oscar Finlay (Malcolm Goodwin) řekne o Reacherovi, že měří 6' 4" (193 cm). Reacher ho razantně opraví a uvede 6' 5" (196 cm). Alan Ritchson ve skutečnosti měří 6' 2" (188 cm). (Rominator)

Reklama

Reklama