Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reacher a Neagleyová vyšetřují smrt člena 110. jednotky Zvláštních vyšetřovatelů, kterou Reacher kdysi založil, a brzy zjišťují, že v ohrožení života je každý z nich. (Prime Video)

Recenze (18)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Ti parchanti mi zlomili kartáček. Teď už nemám vůbec nic!“ Kdysi dávno žili lidé, kteří zůstali u ohně, nebo ti, kteří se toulali. Reacher bude evidentně potomkem onoho toulavého druhu. Velel armádní 110. jednotce. A už dlouhá léta platí, že se zvláštními vyšetřovateli si není radno zahrávat. I když jejich řady se tenčí. Někomu nesedí, smrtí jednoho z členů to totiž nekončí. Navazujeme na první sérii, ač se postavy logicky obmění. Ale taková pravá ruka Neagley zůstala. Pragmatický Reacher dál baví svým suchým humorem, zkratkou i přímočarostí, ale vykopávák druhé řady jsem čekal přeci jenom lehce šťavnatější. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Good ol' Reacher, úspěšná formule z první řady se obměnila tak akorát na to, aby to pořád fungovalo a zároveň to bylo fresh. Jenom ten Ritchson možná ještě trochu narostl a Serinda Swan, oh my god. Po třech epizodách jsem hladovej po zbytku, Amazon věděl, co dělá, když rovnou odklepnul třetí sérii. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1) proč byl na začátku výcuc z minulé řady, když (krom jedné zmínky) se děj věnuje úplně něčemu novému? 2) když už musí mít v záběru hodiny, proč stojí? (14:02). To jsou drobnosti, které naznačují, že smysl pro detail má Reacher jen plnou hubu (ale ne pokud jde o scénář). Co mě pobavilo, je falešné jméno “Sára Connorová” a obsazení T-1000 :). Jinak děj (dynamiku) podle mě zabijí ty zbytečné flashbacky. Naprosto nijak pátrání neposouvají a jen potvrzují co dávno víme: jsou kámoši z armády. Proč v tom rýt víc? ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reacher - Texas Ranger. Až tak hluboko nám to kleslo. Aneb ve všech dílech střídavě snímané hromadné kopy s otočkou v podání Jacka Norrise a jeho zdatných učedníků a učednic a za chvíli všichni padouši vždy neomylně usínají na zemi a celý tým se v perfektní kondici a náladě (po malém pokecání někde u stolu) přesouvá na další úspěšný taneční parket. A trošku se nám soudruh od minula zvětšil - asi chodí často vybouchávat přítomné v McDonaldu? PS: a chtěl bych v reálu vidět ruku, která jen tak prorazí sklo auta ... resp. by ji pak potřeboval vidět (včetně prstů) chirurg před rentgenem, operací a zasádrováním ... Ale Jack pak jen v poklidu zamává, zahláškuje a anonymně odkráčí... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I have righteousness on MY side". :) Velmi slubny otvarak, hoci som trosicku dufal, ze co sa z uvodu stalo v lesoch, tam i ostane. My sa vsak v zapati presuvame do velkomesta. Uvidime, zatial je to pomerne genericky a jednoduchucky pribeh, ktore vsak Lee Child vzdy majstrovsky knizne spracoval. Bavim sa a tesi ma tiez i to, ze mily chameleon v oblecku nie je ziadne "orezavatko" a vyzera byt dostojnym zaporakom. Takato oddychovka vo vianocnej atmosfere...co viac si mozeme ako filmovi fanusikovia priat? :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy Saropian (Joris Jarsky) telefonicky informuje Langstona (Robert Patrick), že se Neagley a Reacher ubytovali v hotelu pod falešnými jmény jako Sarah Connor a Starlin Castro, řekně Langston, že Starlin Castro hrál za New York Yankees asi před šesti nebo sedmi lety, ale na Saropianovu otázku, kdo je Sarah Connor, Langston odpoví ve volném překladu, že ho to nezajímá. A právě představitel Langstona, Robert Patrick, hrál ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (1991) záporného terminátora T-1000, který měl za úkol Sarah Connor a jejího syna Johna zabít. (Koldyn)

Reklama

Reklama