Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (198)

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne poriadne sci-fi! Vrážd je tam jak na bežiacom páse a prípad vyšetruje partička fízlov z vidlákova... Bývalý model spodného prádla a príležitostné herecké poleno Ritchson tomu dáva ten správny šmrnc, hlavne keď si na potulkách nezabudne min 1x pro epizódu zvodne prezliecť upotené a zafúľané tričko... Jasné, že tunajšie zvlhnuté dievčiny chcú prídavok. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak máte chuť na nenáročnú, béčkovú, akčnú, chlapácku záležitosť, ktorá sa nehraje na niečo viac než je, tak ste na správnej adrese. Alan Ritchson je hora svalov, ktorá úprimne strčí horu menom Dwayne Johnson do kapsy. Alanove herecké schopnosti sú rozhodne pestrejšie. Zápletka fajn, ostatní herci primeraní rozpočtu a celkovým ambíciam, akcia ak je v nej Reacher správne testosteronová. Vykašlite sa na nepodarky typu Noční agent, alebo zbytočne prechválené Banshee. Tu si užijete nabušeného vyšetrovateľa s dobrým postrehom, odhadom a zmyslom pre detaily. Áno, Reacher má chyby a rezervy, ale v rámci jasne definovaného žánrového zaradenia je to presne to, čo to byť má. Druhá séria je o niečo málo menej vydarená. Nie zásadne, ale je tam menej toho dedukovania, viac pletiek a vzťahov a viac akcie. Stále však dokázalo splniť očakávaný účel. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Reacher je jedna z mých oblíbených knižních postav a když jsem slyšel, že dojde na jeho seriálové zpracování, tak jsem byl nadšený. O to víc, když za seriálem stojí Amazon, který už mi jednou dokázal, že zvládne na jedničku zpracovat knižní postavu, kterou mám rád – Bosche. Spousta lidí s oblibou kritizuje film o Reacherovi, kdy byl do hlavní role obsazen Tom Cruise. Já jsem se ke knížkám dostal až poté, co jsem viděl první film a i když mi Cruise nevadil, tak musím uznat, že Lee Child ho popisoval jinak. Lee Child ho popisoval víc jako Alana Ritchsona a ten mi tak do role seděl bez sebemenšího problému. Jatka (Killing Floor) jsem četl a Reacher si mě právě tam získal a nejinak je tomu u seriálu, který mě okamžitě vtáhnul do děje. A přijde mi, že se jim podařilo adaptaci dobře upravit do modernější doby a přitom zachovat základ, stejně jako tomu bylo právě i u Bosche. Akce stála za to a už od seznámení ve vězení to mělo správný spád. Kosti praskaly často a ten pocit z knížek, o nepřekonatelném Reacherovi, to dokázalo  úplně bez problémů vyvolat. Nenacházím v podstatě žádné velké mínusy, plní to přesně to, co by mělo. Pokud se vám líbí knížky s Reacherem, tak si seriál užijete. Já se s chutí podíval na celou řadu, jen škoda, že to čekání na další bude dlouhé. Ale třeba mě to aspoň donutí k tomu, abych si přečetl některé z novějších případů Reachera. Knižních příběhů je něco přes dvacet, takže bych se nedivil, kdyby tady s námi seriál několik let byl. 2. série - U druhé řady jsem neměl tu výhodu, že bych četl předlohu (Bad Luck and Trouble), ale to mi nijak nezabránilo v tom, abych si ji užil. Pořád to byla solidní akční zábava, i když musím říct, že se z toho vyklubala větší týmovka než jsem čekal. Z knih mám přeci jen o něco radši, když Reacher pracuje sám a třetí série by nás měla znovu vrátit právě do této polohy. Tak nezbývá než doufat, že se vrátí nadšení, které tady bylo po první řadě. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reacher je za mě seriálové překvapení roku. Docela nenápadná osmidílná série, která ale většinu své konkurence nechává daleko za sebou. Já osobně jsem knížky nečetl, takže nemohu moc porovnávat, ale většina lidí tvrdí, že se kastingově tvůrci seriálu trefili na jedničku. I mě neznámý Alan Ritchson překvapil, není to jen dvoumetrová hora svalů, se kterou se nechcete vydat na pěstní souboj, ale především ukázal, že i herecky má co nabídnout, v emocionálně vypjatých scénách nepůsobil jako dřevo, ale věřil jsem mu absolutně vše. Líbilo se mi to zasazení na americký venkov do menšího městečka. Ostatní herecké osazenstvo též nezklamalo, přehršel vtipných situací potěšil a hlavně jsem si užil akci, ať už tu fyzickou nebo přestřelky. Mimo to vše se do toho Reacher nebál šlápnout a nabídl dosti brutální scény, což jsem ani v koutku duše nečekal. Na druhou sérii se těším jako malé děcko, tento projekt má totiž před sebou pouze a jen zářnou budoucnost. Za mě dávám 8/10 ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Na Amazon, který se specializuje na nejsprostější "co nejvíce televizně on the budget vypadající" seriálovou produkci (The Boys budiž jedinou vyjimkou) se tady v Reacherovi jedná o lepší průměr, který vytahuje jen svižně utíkající děj a sympatický hlavní hrdina. Co se akce a bitek týče, tak je to opět klasická televize. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (24)

  • Na konci epizody hraje píseň „Police Dog Blues“ od Blinda Blake. (Duoscop)
  • Během jízdy autem je zmíněno 11. záři. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama