Reklama

Reklama

Hunt

Trailer 1

Obsahy(1)

Pyeong-ho Park (Jeong-jae Lee) a Jeong-do Kim (Woo-seong Jeong) jsou nejlepšími agenty Národní zpravodajské služby (NIS) Jižní Koreje. Jsou elitou jejich organizace, ale zároveň soupeři ve svém povolání. Oba pronásledují severokorejského špionážního ředitele vyslaného do Jižní Koreje, když brzy odhalí skrytou pravdu. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (18)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pánové Jung Woo-sung a Lee Jeong-jae to rozehráli fantasticky od prvních minut, jejich vzájemná rivalita, komplikované povahy, vnitřní pnutí i pečlivě střežená tajemství jsou úžasně napsané, hezky i zajímavě natočené + báječný hudební podmaz.. Atmosféra houstla postupně, soupeření i střety zpravodajských služeb (Jižní Korea vs. Severní Korea i sami mezi sebou) jsou drsné a krvavé, tvůrci se nechali volně inspirovat skutečnými událostmi a nabalili pozoruhodný příběh, u kterého se mi občas zastavoval dech.. U mě filmová spokojenost, parádní výlet do 80. let, k tomu opětovně potvrzeno „všichni lžou“. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Má to skvelú technickú stránku, akcia super, prestrelky vymazlené. Herecké obsadenie megahviezdne. Ale všetky tie špionážne pikle medzi južnou a severnou Kóreou a nekonečné hľadanie krtka vo svojich radoch mi pripadalo dosť nezáživné. Jednak to bolo skoro až absurdne prekombinované a miestami som sa už strácal v tom o čo komu ide. Nakoniec boli skazené obidve strany a tak som nemal komu držať palce. A kto je hlavný krtko, z dvoch ústredných megahviezd, mi nakoniec bolo tiež už jedno. Zachraňovala to teda najmä akcia a hviezdne výstupy aj vo vedľajších úlohách. Napríklad živočíšny severokórejský prebehlík v podaní Jeong-min Hwanga. Celkovo to je film na jedno pozretie vďaka vymazlenej akcii, pretože znova by som už tie kecy nevydržal. 6/10. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

NÁŠ VŮDCE ZMĚNIL PLÁN. ZAČÍNÁ OPERACE „SVĚTLICE“. ZAÚTOČÍME NA JIH!“…  Špionážní korejskej thriller, mapující skutečný události (masakr v Gwangju, zběhnutí severokorejskýho pilota, pokus o atentát na prezidenta) a na jejichž pozadí rozehrává hru plnou dvojitejch agentů a pokusů o Korejský sjednocení. Trošku se v tom ztrácím, takže si vystačím s bojem Severu proti Jihu. Ovšem stejně, když pak začnou měnit ty kabáty, jsem z toho slušně řečeno v píči. Tak ale fakt to má ono historický skutečný pozadí… ale když těch postav je tam celkem dost a kurva rozlišuj… No každopádně je to slušně natočený a finální střet je fajn akční podívaná. Ale to je asi tak všechno.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímám se o korejskou historii. 2.) Baví mě filmy o těžkým životě severokorejských agentů na jihu.  ///  Thx za titule „alino1“.                 PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Cistokrvna korejska spionazna zanrovka. Ano, v poslednej stvrtine je twistov do aleluja, az sa nestacite cudovat, kolko vlastne tam je agentov na jednej, ci druhej strane. Kedze vsak vsak konflikt medzi oboma Koreamy je realny a nekonecny, tieto filmy budu neustale tocit a scenare sa odlisovat moc nebudu. Nas, co mame napozerane, ani toto spracovanie neprekvapi. Potesi akurat ucast vybornych juhokorejskych coskoro patdesiatnikov. Kto by im tento vek tipoval? :) 60% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Naspeedovanej thriller o dvou šéfech jihokorejské rozvědky, kteří závodí s časem i mezi sebou, aby odhalili severokorejského zvěda. A je to jenom asi tak nejakčnější a nejhektičtěji sestříhaný špionážní film všech dob, což by mě u tvorby z této země asi nemělo překvapovat, občas jsem ale stejně jen nevěřícně kroutil hlavou. Zároveň je to dost ukecaný a ty dvě hodiny ani při takovém množství děje rozhodně neutíkají kdovíjak rychle, plný kino někde na festivalu by tomu tak určitě prospělo. Jako režijní debut ale víc než solidní. 7/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Južnej Kórei a Japonsku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama