Reklama

Reklama

Honba za vánočním pokladem

(TV film)
  • Kanada Christmas Explorer (více)

Obsahy(1)

Emilia Martinová se těší na vánoční svátky v pohodlí domova. Její práce kartografky vyžaduje, aby byla při tvorbě školních atlasů neustále v obraze a sledovala aktuální informace o měnící se tváři naší planety, takže Vánoce u rodinného krbu pro ni budou vítanou změnou. Její šéf má však jiné představy. Dokázala by vyrobit mapu k pokladu ukrytém na severním pólu? Emilia požádá o pomoc badatele Drewa Campbella, který na tomhle zasněženém konci světa stanul dokonce dvakrát! Po počátečním zdráhání se Drew nechá ke spolupráci přemluvit. Svobodomyslný dobrodruh a svědomitá kreslířka map se vydají na průzkum ledového království a nakonec zjistí, že je jediným skutečným pokladem Vánoc je láska. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

luciasce 

všechny recenze uživatele

Ten králík tam byl nejlepší herec. Líbí se mi, že králík je zobrazen jako mazlík, jsou to supr zvířata. Ale jinak to bylo takové rozpačité. Ustřední pár je bez jiskry. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Jako fanda vánočních filmů udržím laťku za 3 hvězdy. Sice je to tak trochu na stejno, ale neokoukaní herci to vylepšují. Na Vánoce to pohodu vylepší... je to ten zvláštní čas, kdy kritika se nenosí. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Maps And Mistletoe" pokračuje v dobrej vianočnej nálade s filmom, ktorý ma síce nejako výrazne neprekvapil, no na druhú stranu vybudoval veľmi príjemnú romancu medzi hrdinami, ktorí majú reálnu chémiu a veľmi príjemne spolu ladia. Okrem toho má v sebe celkom originálne momentky, ktoré ma potešili. Ako napríklad Emiliino hobby vytvárať špeciálne mapy, ktoré pôsobia ako mapy hľadanie pokladu. Je to skutočne čarovné. A čo ma na filme úprimne baví je fakt, že obaja pôsobia ako úplné protipóly, ktoré sa ale priťahujú. Film nepotrebuje ohromnú dávku starých klišé a miestami sa z nich dokonca snaží vyjsť von. Veľmi osviežujúce. Keď Emilia uvidí v kaviarni Drewa s inou ženou, nejde preč plná predsudkov a domýšľania, ale prejde k nim a sama sa dozvie o čo ide. Ako som povedal, veľmi unikátne pre tieto filmy. Takže možno aj z toho titulu mu pridám ešte jeden bod. Vianoce s týmto filmom boli celkom príjemné. Hodnotenie: B+ ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Pořád se tam snaží usmívat a často jsem jim to nevěřil. K smíchu tam toho moc nebylo a ten pár mi nebyl sympatický. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama