Reklama

Reklama

Poslednij bogatyr: Poslannik ťmy

  • Rusko Последний богатырь: Посланник тьмы (více)

Obsahy(1)

Ivan (Viktor Choriňak) a Vasilisa (Mila Sivackaja) se chystají na svatbu, přípravy jsou v plném proudu a již zítra je čeká slavný den. Ale zlo nikdy nespí, a tak je Vasilisa unesena. Ivan se vydává ji hledat, spolu s ním samozřejmě vyrazí i jeho přátelé. Společně se ocitají v současné Moskvě. (Snorlax)

Recenze (8)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Achich ouvej. Propastný rozdíl kvality od předchozích 2 dílů, snad má na výsledek vliv absence dabingu (ten originál mi nějak nesedl), ale overall jde celkově o zhoršení. Vtipy vyzněly do prázdna (až moc jich je zaměřených na ruský showbyznys, kterému fakt neholduju, ale dovedu si představit české ekvivalenty), hravost tvůrců jakoby se vytratila. Pohádkové postavy mají daleko méně prostoru a ač se zde najdou i dobré pasáže (pošta a nebo spojení Koblížka s Kostějem, na které jsem čekal od druhého dílu), tak mě trojka bavila výrazně nejméně. Zasazení do moderní Moskvy mi přišlo až sprostě nevyužité a záporačka jasně nejnudnější. Třeba tomu dám v budoucnu ještě šanci, jestli vznikne kvalitní (pro Čecha) vtipnej překlad a dabing. ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Perfektní zakončení trilogie. Snad to nebude poslední díl. Ale závěr moc dalšího rozvinutí nepřipouští. Mírně sestupná tendence kvality tu je vidět. Ale zdaleka ne taková jak jsem se obával. Co se týká jednotlivých vtípků i průběhu, je to dtále stejně dobré, ale taky trochu opakující se, jen to moralizování a celkové zakončení příběhu je orginální, ale trochu přitažené za vlasy. Ale i tak, prostě o tak dobré pohádce se v českých luzích musíme nechat zdát. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Nutno říct, že změna prostředí prospěla. Jen škoda, že veškeré vtipy nebyly ve stylu “pošta”. Dějově mi přišlo, že se film “někde ztratil” (je to takové náhodně uplácané a v detailech nekonzistentní ani v rámci vlastních pravidel) a zhruba po hodině a půl se pak snažil jedním twistem vše urovnat. Je to trapný twist, ale viděl jsem už mnohem horší. Pozn.: moje verze měla upravenou závěrečnou titulkovou písničku (s recitálem v polštině = samozřejmě, že v originále je něco jiného), ale jako vtip dobrý. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Zadání bylo jasné, natočit ještě jedno pokračování o strázních Ivana a jeho kumpánů. Jenže nikdo ne a ne přijít s nápadem, o čem by to mohlo být. Takže Šljappo vyvařil nápady z předchozích dvou dílů, pokusil se okopírovat Návštěvníky a vymyslel jeden výborný vtip s poštou. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Jednička byla výborná, svěží a hravá. Dvojka pořád solidní, trochu přepálená. Trojka je už jen neurážející a lehce dýchavičná. Snižování kvality dílů je nepřehlédnutelné, ale co by za tenhle pozvolný sestup dala třeba Fantastická zvířata. I trojka Bohatýra je pořád v klidu sledovatelná, zábavná a sem tam přijde i s něčím originálním. Potenciál nového prostředí ovšem zůstal trestuhodně nevyužit. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama