Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vyschlé studni je nalezeno tělo ženy, kterou nenáviděla celá vesnice. Podezřelých je mnoho, navíc se brzy ukáže, že lidé si vzájemně kryjí záda a nejsou ochotní s policií spolupracovat. Dana Skálová a její tým budou muset přijít na způsob, jak vesnici ke spolupráci přimět. Podaří se jim odhalit, kdo stojí za smrtí nenáviděné Zlobáby? (TV Nova)

(více)

Recenze (64)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako největší fanoušek Simonky Zmrzlé na zdejší databázi jsem si samozřejmě nemohl nechat ujít premiéru nového seriálu na Voyo, ve kterým hraje titulku. Jo samotný díl byl takový všelijaký, nemyslím si, že krimnálka na Vysočině jsou takový vidle jak se nám scénáristi snaží ukázat, ani to nemá nějaký zásadní napětí a pachatelé zřejmě budou objevovány jako houby v lese, na druhou stranu, při sklence vína docela pohodový koukání, Nevylučuji že zvednu v budoucnu i na tři, uvidíme jak další epizodky. Z herců krom Simony se mě ještě docela líbí Monika Hilmerová a Martin toho vždycky rád vidím. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Nalákalo mě obsazení. Hofmann, Suchánek, Zmrzlá...ale výsledek je strašlivě smutný. Režijně otřesně schématické, bez nápadu. A exteriéry Vysočiny absolutně nevyužité. Většina dílu se odehrála v hospodě, v kanceláři policie nebo někde random ve vesnici. Dialogy navíc hrozně bolí, šustí papírem a jsou až brutálně nevěrohodné. Celá vyšetřovací linka má spád asi jako dvouhodinové čumění na pochod hlemýždě. Třeba přijdou lepší díly, ale jisté je, že tvůrci s ničím osobitý asi nepřijdou. O to víc mě mrzí, že to dostal do rukou mladý režisér, zdánlivě talentovaný. O ono nic. ()

Reklama

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl spíše naznačuje rozjezd směrem k budoucím dramatům jednotlivých kriminalistů. Zřejmě uvidíme jak si povede osamělý alkoholik Hofmann, Hilmerová vyšetřovaná komisí v souvislosti s drsným postupem vyšetřování únosu dítěte a naznačeným zabitím pachatele, workoholička Zmrzlá (divně přehrávající) má zaděláno na problémy s manželem kvůli práci a zatím civilní Suchánek, který zvládl držet svůj trapný humor na uzdě a zahrál svou postavu velice uvěřitelně. Samotný děj prvního případu byl jen kulisou pro představení party kriminalistů. Vyšetřování probíhalo nudně (ale tak to prostě ve skutečnosti je) a finální výslech partičky nezletilých byl hlavně díky pochybným hereckým výkonům vyslýchaných smutným finále Zlobáby. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo ale opravdu příšerné, nejhorší fakt ta hudba, to se nedalo. Takový hybrid Policie Modrava a Temného Kraje (záběry do krajiny, pohodička při vyšetřování, na nic není spěch). Zlobába nalezena v jímce všemi obyvateli vesnice, vyšetřování velice pochybné, kdy o vyšetřování se snaží vlastně jen aktivní Zmrzlá, ostatní to obtěžuje a těší se na odpolední pivko v hospůdce, šéfová taková mouchy snězte si mě, ta by nikdy nemohla vést vyšetřovací skupinu. SPOILER. Nakonec k vyšetření dojde vlastně tím, že se vražedkyně sama dozná, ale proč vlastně, když policie nemá v ruce jediný důkaz (otisky prstů byly v domě od plno lidí, mohla tam být v jinou dobu apod.)? A ten motiv? Jako vážně zabiju člověka, aby nerozmlouval náš vztah mému partnerovi??? Chvílemi jsem přemýšlel, zda jsou větší vidláci ti vesničané nebo ta policejní grupa… Jediná zajímavá postava je Zmrzlá. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud by to mělo lehce připomínat Policii Modravu, tak bohužel. Nesahá jí to ani po kotníky. A to jsem z Vysočiny! Hilmerová jako šéfka byla naprosto nevěrohodná, Suchánek u mě není herec, Hofmann je dobrý vždycky. Simona Zmrzlá je určitě výborná herečka, moc se mi líbila v Hastrmanovi. Ta by si tedy zasloužila lepší roli. Ale ani ona to nemůže zachránit. A navíc mě vždycky rozesměje, když jsou v týmu chlapů vyšetřovatelky, které vypadají jako modelky. Že by to tak bylo i ve skutečnosti? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody zhlédlo 1,39 milionu diváků (15+). (rublik05)

Reklama

Reklama