Reklama

Reklama

Obsahy(1)

U silnice na kraji města leží tělo sestřičky Zuzany. Policisté brzy zjišťují, že Zuzana byla těhotná a že to mohl být i důvod, proč se jí chtěl někdo zbavit. Stopy vedou k baru u rybníka, jehož majitel se netají tím, že občas dívkám přilepší něčím ostřejším do pití. Zuzana byla zároveň zamilovaná do kolegy v práci, který ale poměr s mladou sestřičkou odmítá. Podaří se policistům rozkrýt, proč Zuzana musela zemřít? (TV Nova)

(více)

Recenze (20)

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nerad dávám odpad detektivkám tohoto typu, ale tady nemůžu jinak. Neuvěřitelně nesympatická dvojiec policajtek, u Moniky Hilmerové jsem měl pocit, že byla během natáčení lehce sjetá, ona kravka, kterou šikanovali v Brně si podle toho jak vypadá a jak se chová dostala, co si zasloužila a nechápu, proč tam byla ta trojka Hofmann, Suchánek a Děrgel. Prostě slabota, případ takový nijaký a ne moc logický, prostě - na Modravu to nemá ani náhodou. Uvidíme dál, ale už ta sestava "týmu" signalizuje, že to asi za moc stát nebude. ČT deb´vadesátkami vyhrává ne o parník, ale jako mercedes proti trabantu...vyjímečně. ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě druhý díl výrazně lepší prvního. Docela mi to i bavilo. Nebo jsem si zvykl. Samozřejmě až na Michala Suchánka. Dali tomu ránu ještě tím, že z něj udělali bývalého obvodního lékaře. To je opravdu nápad k pohledání. Bývalých lékařů u Policie bude asi řada, bych si tipnul. Je to takový přirozený vývoj člověka a jeho profese. Ale třeba nám to nějak vyjasní v dílech dalších. Další věc, která mi bohužel vadí, jakožto milovníkova ženské krásy je Simona Zmrzlá. Krásná ženská, která bohužel svoje dívčí proporce ztratila až příliš brzy. Nevím jestli jí tolik chutná nebo se tak málo hýbe anebo je nějak nemocná anebo jí nějak zvětšují kalhoty ale vždycky mi až bolí sledovat tu nehezkou proměnu. Škoda, velká škoda. Mrzí mi to hlavně za ní. Nevěřím, že je sama ze sebou spokojená... ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je docela, škoda že chlapi jsou tam spíše do počtu, zejména v případě Martina Hofmanna to zamrzí, ale co naplat. Jsou to takový ty kriminálky s humorem, moc nějak s nároky k nim nepřistupuji a asi proto nejsem dvakrát zklamán. Možná by si kamera mohla odpustit několik záběrů, aby napověděla s vrahem, jako v tomto díle, ovšem, bačkory, pivko a brambůrky to jistí, že ano. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimoška pro velmi nenáročné diváky (což samo o sobě nemusí být negativ), bohužel s tak neuvěřitelnými policajtkami (v negativním slova smyslu), neuvěřitelnými situacemi (platí totéž), až si musíte zákonitě položit otázku, pro jakého nenáročného diváka je seriál určený - pro dospělé je celý děj a jednání postav moc dětinské, pro teenagery tu chybí nahota a krev, pro mladší publikum je to zas celé zbytečně komplikované.... tak já nevím....pravděpodobně můj poslední díl, na víc nemám (a to nejsem extra náročný divák, pozor!) ()

Horn odpad!

všechny recenze uživatele

Jen pro potvrzení dojmu z prvního dílu jsem přetrpěl i dvojku. A mám několik otázek. Kolik lékařů pracuje u Policie ČR na postu operativce místní kriminálky? Kolik 18 let starých případů GIBS ročně otevírá? Jak je možné bez podpisu obdržet obálku z červeným pruhem? Je vážně nutné abych vraha poznal v prvním záběru? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama