Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lese je nalezen odstavený karavan, který sloužil jako drogová varna. Uvnitř je velké množství lidské krve – tělo ovšem chybí. Ve Veselé se v posledních dnech pohybovali dva muži, kteří mladým v baru drogy rozdávali. Je za vraždou bez těla konkurenční boj, nebo se chtěl dealerů zbavit někdo další? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (10)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když nad případem nebudu přemýšlet a jen si ho budu užívat jako divák, docela se pobavím. Jak lehce se dá zbavit dvou mrtvol, jak lehce se dá odolat drogám, jak lehce se dá vypořádat s distribucí drog na malém městě. Prostě paráda, jako by si i scénárista před psaním něco šňupl. Ale nevadí, byla to pohodová jízda a já si ji užil. Hlavně nepřemýšlet. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už vím, co mi na seriálu vadí! Kapitán Skálová je sice rebelka, nějaké postupy jí jsou u zadnice, ale je morálně pevná jako skála :-) A samozřejmě má nadgeniální intuici a možným podezřelým prostě "VĚŘÍ", což je u policisty důležitá vlastnost :-) (ftip!). Kapitán Vlčková zase mluví jako školní příručka a oběma holkám, byť jsou sympatické a snaží se seč můžou, to nejde. Jsou nevěrohodné i na seriál obdobných kvalit. Kluci policajtský jsou tady jen stafáž a já si vlastně ani neuvědomuju, že bych tu hrál Děrgel (byť je napsanej v titulcích). Ještě že se tu mihl Tomáš Dastlík, tenhle frajer si obě scény vychutnal a naše kriminalistické duo setřel naprosto parádně. Tenhle seriál je sympatický svým pojetím, ale bohužel výrazné kvality nemá....škoda. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetřování v lese jen víc podtrhuje venkovský charakter této kriminálky. Klídek, pohoda, přátelský pokec. Hodně nesmyslů a snad i naštěstí žádná akce. Holky by měly jezdit na benzinu hned jak se něco stane, protože se tam dozví pokaždé něco zajímavého. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama