Reklama

Reklama

Obsahy(1)

U trempské chaty uprostřed lesa je nalezen mrtvý muž. Dana Skálová ho znala, měla s ním před lety milostný poměr. Policisté brzy zjišťují, že nebyla jediná, a počty zhrzených milenek a žárlivých manželů jim brzy začnou přerůstat před hlavu. Podaří se jim zjistit, zda za násilnou smrtí stála nešťastná láska, nebo byl motiv ještě trochu jiný? (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Spojení bizarní fraška funguje dokonale. A režisér je zřejmě stižený tvůrčí imbecilitou a frčí na inzulínu. Případ mrtvého polského ornitologa, který na potkání dobýval ženské klíny, je poměrně nepřekonatelný. Dostalo mě, že v jeho posteli skončila i hlavní vyšetřovatelka, ač o něm bližší informace neznala. Tenhle seriál by možná fungoval, ale bez ženské dvojice kriminalistek - rádoby modelek - Monika Hilmerová a Simona Zmrzlá. Dvě neskutečně nesympatické a špatně hrající ženštiny. Suchánek, Děrgel a Hofmann jsou v pozadí, přičemž jen díky nim a jejich občasným hláškám (ne, nejsou tak dobré, aby si udržely diváckou pozornost) občasně seriálové koma zafunguje. Vše je naprosto příšerné - dialogy jsou výtrusem záchodových splachovadel, kriminalistické postupy jsou legrační a pitomoučké a jsou výsměchem kriminalistické práci, v podstatě kriminalistům k usvědčení pachatele dopomáhá ve značné míře náhoda, respektive jeho nenadálé doznání(!), nikoliv tíha důkazních materiálů. Scénářem si zřejmě autor utíral zpocené pažní koláče, načež postupující mastnota rozežrala jeho zdegenerované písmokazičství. Kamera je zaměnitelná s jakýmkoliv seriálovým výtvorem určeným k rychlé konzumaci. Režie spočívá v rozdání spěšných pokynů, kdy nikomu na výsledku nezáleží. Netalentovaný pan Andy Fehu v matlání zoufalých obrázků zoufalce vyhozeného z FAMU pomalu a jistě dohání matlafouse Mariána Kleise. Fuj, hanba! Otřesný výtvor! 0/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pripady pusobi skutecne, atmosfera je feministicka. Monika Hilmerova jako policejni sefka a Simona Zmrzla jako ctizadostiva nova kolegyne. I zde se resi soukromi, ale tentokrat ne rodiny,ale milostny vztah. Hudba je dost umelohmotna a stereotypni. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....príbeh tak na 2,6 hviezdy ....námet o ornitologovi, ktorý aj svojho vlastného  vtáka rád venčí kade chodí ....a kapitánka v podaní M.H., ktorá tiež s ním prndosila a ani nevedela meno, odkiaľ je ....nič....aspoň ,že prípady neriešila kosatým štvorcom... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ ornitologa, který svého fógla ukázal i hlavní vyšetřovatelce se táhne jako letní asfalt. Nuda, trochu zábavy s Hofmannem, nuda, nuda, konec - jak jinak než na benzině. Bonus který mě nezajímá na závěr. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na závěr první série nic moc případ. Chybí jakékoli napětí, vrah je zdárně odhalen, žádné překvapení se nekoná. Kolem kapitánky Skálové se zatím ohledně starého případu Jůlinka nic neděje, jen víme, že případ je otevřen a že vyšetřovatelka Vlčková předala nahrané kazetky vyšším vyšetřovatelům. No čeká nás to zřejmě ve druhé sérii. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak vraždu kurevníka máme vyřešenou... Holt zneuznanej fracek co ho "nechtěl" zabít, ale jen si promluvit... Jinak slušný díl, který má mouchy, ale nešlo čekat nic jiného u tohoto seriálu ()

Reklama

Reklama