Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manžel nahlásí pohřešování manželky, okolnosti jejího zmizení jsou však podezřelé. Zmizelá je učitelkou dcery Vlčkové, pro kterou se tak případ stává osobní. Může zmizení učitelky souviset s jejím bohatým milostným životem? (TV Nova)

Recenze (11)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vedlejší téma "vracení kazet" mělo větší napětí než pátrání po pohřešované, u něhož jsem si správně tipl viníka na první záběr. Škoda, že to víc nezamotali. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Venkovský charakter případu i styl vyšetřování pokračuje. Nemám už tedy ani výhrad nad mnohdy naivním dějem. Ovšem způsob rozřešení zločinu byl ukraden z myslím Kriminálky anděl. Případ Julinka je mi stále volný, byť díky kazetám bylo v tomto dílu alespoň nějaké napětí. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrah byl opravdu dacan. Ovšem že je oběť mrtvá, se dozvíme buď z názvu dílu nebo až skoro ke konci dílu. Pátrání dobré, zajímavé, sice divák tuší, jak to bylo, od půlky filmu asi zná pachatele, ale jak se mu dostat na kloub? No řešení se přímo nabízí a policie ho také využije.  Případ Jůlinka pokračuje jen okrajově. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poctivých 90%, ale na 5* to zase není, vzhledem ke konci. Ale je to poctivá a profesionální práce. Skvělá je kamera, záběry, detaily, herci jsou perfektní, příběh šlape, ve vedlejších záběrech je toho spoustu vidět, fakt se mi to moc líbilo. Profi práce, na Novu velice nadstandardní. ()

Xakor20 odpad!

všechny recenze uživatele

Hovadina od začátku do konce. Tupé motivace a jednání postav mě opravdu ubíjelo. Jeden podezřelí se nechá bezdůvodně věznit, druhý pod pohružkou rozorání záhonu raději kápne božskou. Opravdu tohle někoho baví? Naprosto iracionální sled událostí a chování většiny postav. ()

ptady 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl natočen podle skutečného kriminálního případu. Seriál jsem viděl dnes poprvé a ve srovnání je o dost napínavější než seriál : Místo zločinu České Budějovice. ()

Reklama

Reklama