Reklama

Reklama

Ještě nespíš?

(studentský film)
  • angličtina Still Awake?
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Šimon už roky trpí nespavostí a je zklamaný ze svého všedního a rutinního života. Vše se změní, když na laptopu svého syna narazí na šestnáctiletou youtuberku. Díky jejím ASMR videím se konečně může vyspat, ale brzy zjišťuje, že už není cesty zpět. (Finále Plzeň)

Recenze (5)

kajas 

všechny recenze uživatele

Jak Jeřábkův projev moc nemusím, tak tady mi neskutečně sednul. Vtipné, tak akorát dlouhé, dokonce i trochu vzdělávací (o tomto typu videí jsem dosud neslyšela). ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Trochu propagace nebo spíš seznámení se s tímto typem videí, protože sice jsem jednou jedno viděl, ale nepochopil jsem jeho účel a nevěděl jsem, kdo by se na to mohl dívat. Teď už to díky této studentské jednohubce vím a musím říct, že to bylo podáno docela zábavnou formou. Nepovede to sice k tomu, abych se na taková videa začal pravidelně koukat, ani k tomu, abych se snad někdy zase koukl na tento kraťas, ale sálá z toho taková pohoda, takže pohoda. A taky musím ocenit hudební podkresy od Marka Mrkvičky. A samozřejmě Tomáš Jeřábek v hlavní roli. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý film, který mě ale málem též uspal díky uspávacím zvukům. Jinak je to ale snímek mj. i o tom, jak může stereotyp v manželství, v práci, v životě člověka doslova uspat... A pak, když se objeví něco/někdo nový, může dojít k probuzení. ()

Reklama

Reklama