Reklama

Reklama

Nedokonalí

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na Abbi, Tildě a Juanovi se děsivě podepíší vedlejší účinky experimentu, který podstoupili. Všichni tři proto spojí síly, aby našli jeho autora i lék. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, stokrát viděné a dnes neskutečně často omílané téma... Ale! Super obsazení, dobrá akce a parádní hudba tomu dodává přece jen, alespoň pro mě teda, velké body nahoru. Je to pitomé, naivní a bere se to hrozně vážně. Ale ti tři jsou prostě super, hudba znova parádní a já si v tom prostě kouzlo našel... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná jednohubka na pár dní. Zajímavý děj a hlavně fajn herci na které se dobře kouká. Celkem nechápu tak malé hodnocení, proto dávám plný počet. Těším se na pokračování jestli bude , ale vše k tomu směřuje, tak snad to nezruší. Podobných seriálu je celá řada, ale ne každý dokáže zaujmout a tomuhle se to podařilo. ()

Reklama

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Teenage seriál v celej svojej Netflix kráse. Snaha o to aby to malo hlavu a pätu tu bola, ale nevydalo. Táto banda výrastkov, na ktorej bolo robené genetické inžinierstvo je nespokojná s tým, že sú niekým iným. Zatiaľ čo ich potenciál by sa dal využiť oni rozmýšľajú ako sa tej výhody zbaviť a stať sa " normálnym". Celkovo veľa vecí je tu postavených na hlavu, napr. vraždenie, úplne v pohode, zavraždení nikomu nechýbajú, to , že si od krvi je v podstate jedno, lebo nikomu to nevadí, to , že sa mladík mení na čupakabru a potom naspäť a má na sebe veci trošku dotrhané, neviem, ale je také zaužívané, že vlkodlak keď sa premení naspäť na človeka je nahý, nakoľko veci sa roztrhajú jeho veľkosťou. To, že sa tu prezentuje  bunkové inžinierstvo, DNA , mitochondrie, nanoroboti 20 ročným geniálnym vedcom, ktorý je samozrejme Gay, veď ako inak, je totálne mimo čiaru. 7 rokov ich pumpuje tabletkami na potláčanie vedľajších účinkov, na druhej strane je schopný aj keď to pred tým nevedel , vyrobiť látku, čo ich vylieči. Celé to bolo zvláštne a sám sa čudujem , že som túto blbosť dokázal dopozerať, to však iba zo zvedavosti, čo bude na konci. Samozrejme nesklamal som sa tam to tak zamotali, že asi ani sami nevedia ako to bude pokračovať. Posledná časť bola úplne , ale úplne mimo a jednoznačne najhlúpejšia. Za mňa 2/10 zbytočne pozerať, nestojí to za to ()

mo cuishle 

všechny recenze uživatele

Ale jó, bavilo mě to. Pár nesmyslů se tam najde, viz.proč se k Abbi půlku děje nikdo nesmí přiblížit ale v další půlce času se může objímat a sedět 5cm vedle někoho aniž by použila sprej s feromony...atd. Ale to nevadí. Detaily :) X-meny mi to nepřipomínalo ani náhodou. 100x lepší než Titáni. Dávám 4☆ kvůli nízkému hodnocení. Snad bude další série :) ()

Predator77 

všechny recenze uživatele

35 Procent, I když musím říct že jsem to dokoukal celé dokonce tak se neubráním dojmu že jsem se tak nebavil jak si asi netflix představuje, jo máme tu lidi ze superschopnostma tak že taková varianta na x meny ale tam kde x meni bodovali fajn akcí postavami i dějem tak tady to selhává skoro na plná čáře, jo máme tu celkem fajn postavy kdy jsem si celkem oblíbil postavu juana který se mění na čupakabru ale zrovna ten my přišel strašně nevyužitý když se třeba změní tak je vidět hrozně krátkou dobu, třeba když se dostane z někým do rvačky tak tu máme najednou střih kdy je zase normální a jeho obět je na kaši tak že vůbec nevidíte co se děje, dál tu máme postavu tildy která my ze začatku taky nevadila ale pak tu máme její debilní chování kdy ke konci seriálu se najednou rozhodne že se zachová jako píča a přidá se k záporné postavě a zradí tak svoje přátelé, tak že ve výsledku jsem z celého seriálu spíše nasraný ale tak nějak věřím že jestli bude druhá serie která snad bude když nám netflix opět dal otevřený konec tak snad tomu dám ještě šanci pokud se zlepší určité body co my vadily v serii první, tak že ve výsledku dávám silnější dvě hvězdy. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (2)

  • Poprvé, když se objeví doktor Sarkov (Rhys Nicholson), maže určitou část textu na tabuli. V následující scéně je tento text opět na tabuli. Toto střídání – kdy text mizí a opět se objevuje – se opakuje v průběhu několika změn scén. (Pito126)
  • Cca v čase 24:15 Flux (Sarah Te Wong) spustí hudbu pro krytí svého ofenzivního průniku do budovy, pustí skladbu „Karate“ od kawaii/heavy metalové skupiny Babymetal z jejich druhého studiového alba „Metal Resistance“. Skladba vyšla 26. 2. 2016. (Ali_Phe)

Reklama

Reklama