Reklama

Reklama

Sportovec roku 2021

(pořad)
všechny plakáty
Zábavný / Sportovní
Česko, 2021, 85 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Daniela Písařovicová (moderátor)

Obsahy(1)

Slavnostní vyhlášení prestižní odborné novinářské ankety Sportovec roku letos oslaví svůj 63. ročník. Přímý přenos galavečera se uskuteční z pražského hotelu Hilton, kde budou přítomni nejlepší současní sportovci i sportovní legendy České republiky. Svá ocenění převezmou tři nejúspěšnější junioři, kolektivy a deset nejlepších sportovců za úspěšný olympijský rok 2021. Na diváky se těší kapela Queenie. Večerem provede Daniela Písařovicová. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele

Písařovicové se mezi sportovci evidentně líbí. Výsledky relativní, protože se srovnávají různá sportovní odvětví. Krpálek dokázal obhájit olympijské zlato, navíc v jiné hmotnostní kategorii (klobouk dolů), dlouho přehlížená Krejčíková ovšem po celý rok dokazovala svou fyzickou i psychickou odolnost, a to na různých površích a na různých kontinentech. Dělit ji coby jednotlivkyni a pak ve dvojici s deblovou parťačkou, je krapet mimo. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Standardní předávání cen, které nenabídla nic navíc, ani žádný vyložený televizní průser. Těžko říct, jestli je správné vyzdvihnotu třeba absenci všemožných projevů na současná témata, politiku a tak dále, ale po Slavících už je člověk rád i za to. Viditelně společensky dosti unavený Jiří Lipták už své umístění začal slavit asi už nějakou chvíli před přenosem :) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Pořad chabý, ale jinak gratuluji všem ke skvělým výkonům i výsledkům a hlavně Lukaši Krpálkovi k vítězství v anketě! ()

Reklama

Reklama