Reklama

Reklama

Jimmy Carr: Jeho temná esence

(pořad)
  • Velká Británie Jimmy Carr: His Dark Material
Stand-up / Komedie
Velká Británie, 2021, 59 min

Účinkují:

Jimmy Carr

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro Jimmyho Carra není žádné téma tabu. V tomhle standupovém speciálu předvede svůj suchý a cynický humor a neodpustí si ani pár vtípků, které už jsou hodně za hranou. (Netflix)

Recenze (27)

Nin 

všechny recenze uživatele

Jimmy Carr a jeho hromada krátkých vtipů, především jeho oblíbené "one-liners". Které v jeho podání stojí za to. Samozřejmě se najdou i nějaké trochu slabší vtipy, ale opravdu velké množství Carrových hlášek je skvělé. Jimmy Carr je už za ta léta ostřílený komik a mistr v oboru. Vtipnost se v téhle show postupně stupňuje a zhruba ve druhé půlce přichází s tím nejlepším, co v poslední době vymyslel. Carrovy oblíbené interakce s publikem (která často nedopadá pro publikum dobře) tu není mnoho, ale i zde dojde na nějaký ten "stěr", i když asi nic, co by se dostalo do kompilace jeho legendárních střetů. Výborná stand-up. (8/10) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jimmy Carr je jeden z těch komiků, co mě baví. Mezi těmi britskými patří mezi ty nejoblíbenější a tak jsem si jeho nový speciál pustil místo silvestrovského programu a myslím, že jsem dobře udělal. Jak je zvykem, tak vzduchem lítá jeden kameňák za druhým, interakce s publikem funguje a sekce "career-enders" byla řádně černá, i když upřímně trochu slabší. K dokonalosti chybělo jen to, abych se u toho celou dobou smál stejně jako Jimmy. ()

Reklama

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Neurazí*, nenadchne. Půlku vtipů jsem už někde slyšela??? *Pokud nejste příznivcem cancel culture, která má i svoje nesporné výhody, například to, že lidi třeba jednou začnou číst i něco jiného než Harry Pottera, teda asi v tom mezidobí, než se zruší veškerá literatura před rokem 20XX, když ještě autoři nevěděli, že si mají dávat sakra pozor, co píšou. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Jimmy Carr sype jeden joke za druhým s naprostou jistotou a nebere si vůbec žádné servítky. Černý humor je opravdu hodně černý a v sexuálních tématech, genderu, nebo zdravotních problémech nevidí žádnou hranici. Pokud kooperace s publikem je čistá improvizace a nic není připravené, je to opravdu mistr svého řemesla. Určitě se najdou lidé, pro které to může být už moc, ale s nimi si Carr příliš hlavu neláme. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Dnes na mě vybafl článek o zvráceném obcování slov Jimmyho Carra, kdy jej soudí za vtip o Holocaustu. Jimmyho mám rád, je to pro mě číslo jedna, a skvělý pokračovatel dílo George Carlina, který strčí do kapsy Kevina Harta a spol. Já se u těchto skečů smál, zcela upřímně a bez obalu. Nepřemýšlel jsem nad politickou korektností, genderovým a náboženským newspeakem a prostě se chtěl smát. Zároveň se po pořadu zamýšlím nad tím jaké mám stanovisku vůči černému humoru, kde se roustuje znásilňování dětí, rodičovské rakovinotvorné patálie a další hnisy našeho světa .... moc jsem nad tím nepřemýšlel takže berte moje stanovisko with a pinch of salt, ale myslím, že by komik, na kterého se lidé koukají dobrovolně, nebo platí za jeho show by měl mít nárok využít veškerý arsenal, který mu jeho zvrácená představivost povolí. V hloubi duši víme, že ten komik není ani homofób, ani rasista, ani násilník, nebo proislámský atentátník, jen trochu hovado, každopádně mít takovou svobodu slova politik, nebo veřejně činný orgán by byl průser. Career enders - je hrozně poetický výraz a za tuhle odvahu vystoupit a mazácky urážet, ale především rozesmát publikum mu patří absolutorium.  "Každá z vás může předejít znásilnění. Stačí říct ANO" Vystoupení v hospicu: "Kdo je tady z minulého roku?" ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama