Reklama

Reklama

The Door with Seven Locks

  • USA Chamber of Horrors
všechny plakáty

Recenze (6)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film který je také znám pod Chamber of horrors. Tenhle film mě teda moc nezaujal největší plus řadím k Lesliemu Banksovy který opět hraje přesvědčivě. Jinak se nejedná o nic extra, hodně užvaněný a předlouhý horor který je spíše mysteriózní. Líbila se mi hodně kamera která měla kolikrát zajímavé úhly, ale pro mě tenhle film nebyl. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

V první půli neskutečně dlouhá a užvaněná Wallaceovka, která se do druhé části zvrhne v poměrně zábavnou akční podívanou s pěknou řádkou mrtvých v honbě za sedmi klíči ke dveřím, za nimiž je poklad. Tajné chodby, muzeum tortury, kráska v nesnázích a skvělej padouch Leslie Banks. Kdyby byly obě poloviny filmu více vyvážené, dalo by se uvažovat i o vyšším hodnocení. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Britská adaptace jednoho z románů E. Wallace má všechno, co od tohoto druhu filmu očekávám - starý tajemný barák (zde ještě vylepšený o hrobku a muzeum tortury), hodně mlhy, bandu bizardních záporáků a němého sluhu, dívku v nesnázích a hlavně super atmosféru a taky humor. Musím říct, že docela příjemné překvapení. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Wallaceovka, ktorá je poplatná svojej dobe, myslené nie v zlom. Nič sa tu nepreháňa ( pre mňa trošku škoda ), všetko v daných tradíciách. To lepšie od tohto autora predsa len vzniklo z nemeckej produkcie o 20 rokov neskôr. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský film „The Door with Seven Locks“ v sobě má určitý potenciál, který ale dle mého nebyl využit. Jasně, musí se vzít v potaz doba vzniku filmu, ale já jsem z toho prostě neměl pocit, že tvůrci chtěli natočit horor, spíš jim šlo o to, aby natočili film, který bude určený masám. A pokud to byl jejich cíl, tak se jim to trochu povedlo, jen ten film nijak zásadně nevybočuje. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Skôr ako horor či dráma mi to pripadalo ako bláznivá komédia so šťastným hepiendom. A navyše so zápletkami, že by sa v tom ani divá sviňa nevyznala. ()

Reklama

Reklama