Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Život jedné mámy se obrací vzhůru nohama, protože se musí rozhodnout mezi ohrožením svojí rodiny a návratem do vlastní minulosti jako biologicky vylepšené ruské agentky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

ER 

všechny recenze uživatele

Žánrový balast, který chce zřejmě využít popularity Avengers, konkrétně story o Černých vdovách, jelikož i tady máme ruský experiment a s ní spojenou ženu-Jenny, s možností  morfologické proměny těla. A kdyby u toho tvůrci zůstali a nabídli nám akčnější podívanou, tak se je na co dívat. Jenže místo toho přichází problémy s pubertální dcerou, vzpomínky na minulost a kecy, které nudí. Poslouchat, jak Jenny, která je v letech, všechno bolí, fakt u takového seriálu nemusím. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Nevidím to zase tak špatně. Začátek trochu odrazuje, ale na druhou stranu je potřeba se smířit s tím, že nejde o klasický špionský film s utajenou agentkou, ale je to navíc sci-fi. Pak už může hlava brát jen tu linku děje. A navíc jsem měl dojem, že druhá půle se zlepšila. Průběžně mě vadilo, že se děj tříštil přítomností její dcery, ale ke konci to dostalo i malý význam. Flashbacky k začátkům ruské agentky mě bavily, no a navíc zrovna v této době: ruská agentka ... ()

Reklama

ZaraCON 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím... Má to celkem špatné ohlasy, ale mne se snímek dost líbil. Zajímavá akce, zápletka, nic náročného. Shlédl jsem to celé za dva dny a to už se mi dlouho nestalo. Je zde drama, napětí, rodinný konflikt, flashbacky z mládí. Jsem nenáročný a užil jsem si to neskutečně. Těším se na druhou sérii, uvidíme, snad bude. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to ako taká ruská Baba Jaga vo svojej sci-fi verzii. Niečo skoro ako terminátor. Zopár dobrých akčných scén by sa tu našlo, ale nečakajte nič ohromujúce, obsahovo ani vizuálne. Podpriemer. 40/100 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdyby tenhle seriál vznikl tak deset - patnáct let zpátky, byl bych nejspíš spokojen. V současnosti nicméně nemá moc co nabídnout. Je tu sice něco jako černá vdova s příměsí transformera, ale tvůrci toho nedokáží absolutně nijak využít. Akce je mdlá a strašně moc se tu kecá o ničem a nebo se řeší pubertální dcera (která je zralá na pár na holou).Zklamání i přes prakticky nulové očekávání...40% ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama