Reklama

Reklama

American Refugee

(TV film)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ten film ani  neví  co chce být za žánr. Dojde ke krachu na burze a začínají násilnosti supermarkety jsou vykoupené a lidé jsou utrženi z řetězů  film se věnuje jedné černošské rodině co se nastěhuje k bílé rodině.  Horor to  není ani omylem  napínavé to taky není a akční scéna je tam tak jedna. Konec je úplná píčovina jelikož to má navodit dojem, že je to plánované, ale chyba lávky vedly k tomu takové náhody, že by se to dalo označit za sci-fi.  Stačilo by kdyby toho chlapa zastřelil a je po plánu nebo kdyby ta ženská se nasrala, že jí její starý ošahává jinou a zastřelila ji a je po plánu.  Navíc myšlenka, že ženská co Vám chtěla zabit mimino a Vaši ženu a zmrzačila Vám manžela bude Vaše kamarádka a Vy budete dělat jako by se nic nestalo je blbost. Chtěl jsem dát 40 procent, ale dám jen 20 za ten konec. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Distopicky akcni thriler , slabe napsana historka o preziti. Ma to byt horor, ale neni. Herecke vykony ujdou,ale herci nemohou rozvinout svuj talent. Ale hlavne je to predvidatelna nuda. Rodine drama je osklive. Behem zhrouceni svets vam budou jejich vztahy fuk. Konec je slaby,ale ma to svetle chvilky a uz jsem videl horsi. Pro bile Americany ,kteri s dlouhodobou porodnosti 1,4 ditete na zenu brzo vymizi, je nocni murou bydleni s cernochy. Behem ideologie tzv.taviciho kotle kultur, ktera jiz byla opustena, byly do satelitnich mestecek s bilym obyvatelstvem vladou nastehovavani cerni. A kdyz jejich pocet neumrrne vzrostl, bili se odstehovali a oblast upadla do problematiky gangu a drog. ()

Reklama

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

Nie horor, ale pozeratelny social thriller ktory takmer nema hluche miesta a tak sa da kludne dopozerat. Nic extra od toho ale netreba cakat. 55% ()

Reklama

Reklama